Jump to content

Mazda Yeni Avrupa Filosu Organizasyonu Başkanı’nı Atıyor


MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

25sptzm.jpg

Mazda Motor Avrupa, bugün Christian Blank’ın (38) Avrupa Filosu Operasyonları Direktörü pozisyonuna atandığını bildirdi. Christian Blank, yeni bir fırsatı değerlendirmek üzere Mazda’dan ayrılan James Hopkins’in yerine geçiyor. Blank, Satış Operasyonları Başkan Vekili Martin Benders’a rapor verecek.

Önceden tüm bağımsız dağıtıcı ortaklarla birlikte Mazda’nın Avrupa işletmesinden sorumlu üst düzey yönetici olan Blank, uzun vadeli Avrupa stratejisinin geliştirilmesi dahil birçok özel projeye yoğun biçimde iştirak etmiştir. Blank, kurula gelmeden önce Roland Berger’de otomotiv danışmanı olarak çalıştı. Bunun ardından, uluslararası işletmelerin Almanya’ya genişlemesini tavsiye eden, özel danışmanlık hizmetleri sunan Tokyo ofisini kurdu.

Benders şunları ifade etti: “Christian Blank’ın atanmasıyla genel Mazda Filosu stratejisi değişmedi”. “Ancak yeni nesil ürünlerimizin piyasaya başarıyla sürülmesini desteklemek için kalıntı değer yönetimine ve toplam sahip olma maliyetine daha fazla odaklanacağız. Halihazırda gelmiş geçmiş en yakıt verimli, en iyi donanımlı ve cazip Mazda serisine sahibiz. Bunun da ötesinde, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Mazda CX-5 tanıtımıyla başlayan, 6. nesil ürünlerimizin piyasaya sunumu, Avrupa’daki filo işletmemizi daha da güçlendirmemizi sağlayacaktır. Yeni nesil motorlar, vitesler, gövde ve şasi dahil çığır açan SKYACTIV teknolojilerinin tümüne sahip bu C segmentindeki SUV bilhassa işletme müşterilerimize tamamen uygun olacaktır.”

Mazda’nın kalıntı değer yönetimi kabiliyetini geliştirmek üzere yeni odaklanmanın yanı sıra, Avrupa Filosu ekibi; lider leasing şirketleri ve büyük ve güvenilir filolar ile Avrupa’yı kapsayan ilişkiler geliştirerek Avrupa'daki büyük pazarların tümünde operasyonları desteklemeye devam edecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...