Jump to content

Atiker OBDII


inferno977
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

    Arkadaşlar bugun aracıma Atiker Safefast OBDII sistemini taktırdım.Montajı İzmir Çiğli ata sanayide yaptırdım.Montaj yapılırken başındaydım.Çok güzel işçilik yaptılar içime sindi.Depo olarak simit tüp takıldı.Benzin-Gaz geçişleri hissedimiyor.Montajdan sonra çevre yolunda gaza yüklendim performans kaybı yok (yada ben hissetmedim).İlerleyen zamanlarda yakıt tüketiminide paylaşırım.

  Lpg taktırmak isteyenlere fikir olması açısından paylaşıyorum.OBDII sistemi bir çok araba uyum sağlamıyor ama bizim araçlara uyum sağlıyor.Daha bugün taktırdığım için sorunsuz diyemem ama ilerleyen zamanlarda izlenimlerimi paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E hadi hayırlı uğurlu olsun diyelim :):nazar:

Bu ek bilgiler arasına fiyat kampanya gibi detaylarıda ekleyebilirseniz ihtiyacı olan üyeler daha iyi bilgi sahibi olurlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürederim herkese..

1100 tl 10 taksitle taktırdım.

hayırlısı olsun,2.inci ayarı geciktirme sakın  1-2 depodan sonra kontrol ettir.

OBDII sisteminde ayara gerek yok..Aracın ECU sundan bilgileri kopyalayarak LPG nin ecu suna iletiyor bu sistem.Böylece yakıt,mevsim,yükseklik gibi değişken verilerde OBD sistemi anlık otomatik olarak kendisi ayarlıyor. Zaten bana cazip gelen kısmıda bu oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

  şimdilik bi sıkıntım yok.ilk depoda 27 lt gazla 260 km gitti.ikinci depoda 28 lt gaz aldım şimdi 280 km de kırmızı yanıyor bitti bitecek.bu değerler sadece şehir içi.uzun yola hiç henüz çıkmadım deneme şansım olmadı.performansta bir sıkıntım yok.ama sanki ilk kalkışlarda biraz ağırlatı gibi geldi.daha bir ay oldu taktıralı ilerleyen zamanlarda neler olur bilemem.Ama OBD sistem bence çok iyi.Bu işin ehli insanlardan bilgi almanı öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...