Jump to content

99 Mazda 323 GLX LPG önerisi


sonerkolcak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar ,

sanırım benzin fiyatları arttıkça bu konu dönüp dolaşıp geri gelecek.Şu vakte kadar tekleme vs sorunları sebebi ile LPG istemiyordum ancak artık sanırım kaçış kalmadı.

Sorun yaşamadığınız hangi sıralı LPG sistemini nerede taktırmalıyım bilgi vermeniz rica sı ile?

Soner KOLCAK

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Landi renzo kullanıcısıyım atikerin 900 lira oldugu zaman 1.600 liraya taktırmıştım.Çok memnunum fakat tek sıkıntısı enjektörleri çelik oldugu için çıkardığı enjektör sesi oda kaputu açtıgınız zaman rahatsız edici olur.Normal zamanda çok rahatsız etmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

99 1.5 glx sedan aracıma aldığım kişi Atiker sıralı sistem lpg taktırıp verdi (araç 1 aydır bende), yani lpg li ilk kullanıcısıyım aracın. Araç km de 0,1 lt gaz yakıyor 1 km civarında benzinden gaza geçiyor. Gaz takıldıktan ruhsata işlettikten sonra 400 km yol yaptı. Ancak 2800 devri bulduğunda tekleme, vuruntu,öksürme ne dersen de bi sıkıntı oluyor anlık. Sürücü hissediyor birde yanında dikkatli biri varsa o hissediyor. Araştırmalarıma göre her marka lpg sisteminde aynı sorun oluyormuş ama 2500 devirde ama 3000 devirde oluyormuş ve önüne geçememişler. Bakımlarını düzgün yaptırırsan yağ değişiminde buji,buji kablosu değiştirir arada bir (ayda yılda bir) sürekli benzinde kullanırsan yani motor yağlaması düzgün olduğu sürece sıkıntı olmaz diyorlar. Ama benim gibi arabamda öyle tekleme tükleme, hoplama zıplama olmasın diyorsan bilemedim ben onu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...