Jump to content

Bir fikir verin

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 89
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

14

• Mücahit

15

• SWeeT6six6

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bende marşpiyeli çok istiyorum ama servisteki 500 ytl fiyatı duyunca geri çekiliyorum..

150 ytl ye malolacağını bilsem yaptırıcam hemen..

yeri gelmişken İrfan senin arka tamponun çektiğim fotolara bakıyorum bakıyorum da öyle çok çıkık durmuyor gibime geliyor bana nedense..sanki volkan ve okan`ın daha çıkık duruyor?renkten dolayı mı öyle geliyor bana acaba?

bu arada sedan arabaya spor arka tampon çok ama çok yakışıyor..sedanım olsaydı ilk yaptırmak isteyeceğim şey olurdu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla Murat Abi aynı şey benimde dikkatimi çekti_ama şu da var onlarda yay var araba daha alcak ve uzun gözüküyor dogal olarak, bende yay olmadıgı için aracın bütününe baktıgında göze o kadar uzun gelmiyor ondan da olabilir_ama abi şu var ki inan düsünüyorumda bosu bosuna o kadar kafa yormusum onca zaman arka tampon cok cıkıntı gözüküyor diyerekten_arabanın havası şusu busu herseyi degişiyor abi_tabi ön ve arka tamponların çizgilerini koruyabilmek adına marspiyelde şart abi_İzmir Yeni de de dısardan yaptırıyorlar abi 250 civarı bi fiyata sanırsam ama tabi orjinal marspiyel olmuyor, gövdeyle arasından siyah bi bant geciyor orjinal olmayanların ve 1cm falan dısarı tasıyor, gözümü ısırmaz diyorsan ondan yaptır abi sen bilirsin bi danıs istiyorsan servise.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yani bu body işine gireceksen bi türlü sonunu getirmek lazım cünkü marspiyel yapıp bıraktın mı arka tampon cok sırıtıyor, cok ufak ve yüksekte kalıyor marspiyele oranla, e arka tampon ve marspiyeli yaptın mı da ön tampon asırı derecede gözü ısırıyor, aracın kıcı cok büyük ön tamponu cok cılız duruyor yoksa_benim sıralamam şudur abi önce spoiler ve marspiyel sonra ön tampon sonrada arka tampon.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben öyle biliyordum daha önce öle konusulmustu sanki eski forumda :(_bende sadece uclarda 10cm uzunlugunda ve 1-2 cm dısarı tasacak sekilde marspiyelle gövdenin arasında yer alan şeffaf bi bant diyecem ama bantada benzemiyor daha cok sticker plastiği gibi bişey var_seffaf bi dosya kapağının plastiği gibi, bazı defter ve fotokopiyle cogaltılan kitapların kapaklarının hazırlandıgı plastik gibi işte.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi evet o siyahlık, galiba tam belli olmuyor ama o siyahlık boydan boya devam ediyor_bende sadece abi senin kare içine aldıgın kadar yerde tarif ettiğim şeffaf plastik var arada,1cm falan cıkıyor dısarıya aynı bu sekilde ama dikkatlice bakman lazım yoksa belli olmuyor hiç_aradaki fark yani plastiğin seffaf ya da siyah olmasındaki sebep neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen ben Furkanın arabada gördüm benimde dikkatimi çekti ama onda siyak bir bantdı.Herhalde izole etmek için çekiliyor aradaki boşluğu ve teması önlemek için ama siyah guzularda pek sırıtmaz gibi. :P8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hımm peki bu maşpiyel oraya ne ile tutturuluyor?

abi silikonla tutturuyolar bildigim kadarıyla_sonra bantlarla iyice tutturuyorlar saga sola sabitliyorlar_o kadar yani baska bi işi yok onun.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...