Jump to content

Mazda3 2009 - 2011 Impressive Farklar

baysezgin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu kadar dert çekecekseniz neden alıyorsunuz bu arabaları. arabayı almak yetmiyor bin tane şey ezberle yok 5 kere kendine çek amuda kalk g.t.n. tavana değdir dilinle frene bas. benim mazdam can yahu :egy:

Haklısın galiba:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Savaşhan, 16lara ne zaman geçiyorsun :D Yunus'un 17 olayı sende kilitlenmiş durumda :D İstersen bir geçermiş gibi yap bir vazgeç, benim için daha zevkli oluyor :D

Yunus benimkileri sattığı zaman :D

fakat bir çizik bile var ise almam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buraya yazilanlardan cikan sonuc olarak asagidaki fark listesi olusuyor;

- Uzaktan kumandadan tavan ve  camlarin kapanmasi ..

- Yedek anahtari sustali olmali

- 4 cam tek  dokunusla  acilip kapanmasi..

- Cam anahtarlarin  isikli olmasi..

Bunlara  ilave  edebilecegimiz  baska  ek donanim bulunuyormu sizce..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ve uzaktan kumanda ile tüm camlar ve tavanın açılması. Bu yaz aylarında güneş altında kalan araca binmeden önce kullanılan harika bir özellik ancak artık yok. Bir servise sordum eklenebilir mi diye "çok zor ve maliyetli" cevabını verdi.

Camlardan emin değilim ama sunroofda artık sıkışma sensörü yok. Eskiden vardı. Bence bu bir güvenlik sorunu. Çarpışma testinden 5 yıldız almış bir araçta olmamasını, daha da kötüsü varken çıkarılmasını anlamak mümkün değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buraya yazilanlardan cikan sonuc olarak asagidaki fark listesi olusuyor;

- Yedek anahtari sustali olmali

- 4 cam tek  dokunusla  acilip kapanmasi..

- Cam anahtarlarin  isikli olmasi..

ek ilaveler:

-  Uzaktan kumandadan tavan ve  camlarin acilmasi

-  Sunroof`da  sikisma mekanizmasi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Sevgili forum sakinleri,

Mazda 2010 ve 2011 Impressive modelleri arasında birtakım donanım farklılıkları olduğunu, 2010 modellerde olan bazı özelliklerin 2011 model araçlarda olmadığını söylüyorlar. Acaba bu farklılıklar nelerdir?

İyi forumlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

detaylı olarak yazılmıştı ama konuyu bulamadım.

2010-2011 farkı değil, ilk gelenlerle sonraki gelenler farklı. yani 2010 model olanlarda da fark var.

çift kumanda

kumandadan 4 cam sunroof açma-kapama

sunroofta sıkışma koruması

4 camda tek tıkla açma kapama

bu kadardı galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

detaylı olarak yazılmıştı ama konuyu bulamadım.

2010-2011 farkı değil, ilk gelenlerle sonraki gelenler farklı. yani 2010 model olanlarda da fark var.

çift kumanda

kumandadan 4 cam sunroof açma-kapama

sunroofta sıkışma koruması

4 camda tek tıkla açma kapama

bu kadardı galiba.

en onemlısını unutmussunuz sanırım ön cam rezistansıda yok malesef..ne kadar şanslıyım dedım  :clap:ınanın 2010 almıs olarak bu ozellıkler gercekten cok onemlı... ve son fark en son 45bin e satılabilmesi..ben 41.5 a almıştım...  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en onemlısını unutmussunuz sanırım ön cam rezistansıda yok malesef..ne kadar şanslıyım dedım  :clap:ınanın 2010 almıs olarak bu ozellıkler gercekten cok onemlı... ve son fark en son 45bin e satılabilmesi..ben 41.5 a almıştım...  :tey:

bu fark sadece 90. Yıl serisinde var diye biliyordum ama...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

2011 de ön cam ısıtma yok mu ? şaka gibi

Broşürde olduğunu yazıyor. Satıcı da olduğunu söylemişti, daha doğrusu özellikleri sayarken onu da saymıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

2011 model otomatik aracımda  ön cam rezistanlı .. 21.09.2010 trafiğe çıkışım. Şuan  Mazda resmi sitesinde ön cam sadece manuel viteste rezistanlı yazıyor ..Bunun sebebi ne ola ki .. ?? Otomatiklerde sorun mu yaratıyor bu özellik yoksa otomatik vitesler pahalıya geldiğinden sadece bu özellik iptal mı edildi ?? yoksa manuel vitesli araçlara pazarlık katkısı olması için mi koyuldu .. ?? bir bilen vardır herhalde ..hayırlı pazarlar ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...