Jump to content

Olmuş ya da Olmamış (Jant Seçimi)

berkay07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu renk arabanın kıvrımlarını süper gösteriyor ya, maşallah jantlarla birlikte çok güzel görünüyor nazar değmesin, son resim yoktu piyasada galiba...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emirhan_S

11

• berkay07

17

• honuuu

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hepinize iyi dileklerini için teşekkür ederim bu jantlar zaten mazdanın kendi orjinal jantı yani katalogtaki jantı ayrıca orjinal yay da mevcut biraz maliyetli ama değer

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yay da mı taktırmıştınız? Peki hem yay hem 17 jant zor olmuyor mu? Altını vurma ya da davlumbaza sürtme falan yapıyor mu? Konfor nasıl??!?!

Sürtme falan kesinlikle olmuyor bi cok kez 5 kişi bagaj dolu yolculuk yaptık ben hiç skıntı çekmedim.Altını vurma surtme konusuna gelince istanbulda öyle yollar varki ben freelander ın bile altını vurdugum oldu :) O konudada ilk başlarda zorlanıyodum ama simdi aıştım arabanın nerden geçip nerde sürtücegini tahmin edebiiyorum yani hiç skıntı olmuyo zaten aracın altında plastik bi koruyucu tarzi bişey var bakıma götürdügümde maslak evo da kaldırıp bakmıştık ustalar hiç bişey yok dedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lastik olarak dunlop 205/50/17 kullanıyorum acıkcası bi şikayetim yok lastiklerden ama hiç karşilaştrma fırsatımda olmadı bana göre şu an iyi ama bu jantı alıpta yay takmamak olmaz:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

görüntü süper de alışana kadar biraz zorluk çekeriz herhalde. bu başlık baya aktif, daha önce başka bi yerde paylaşmıştım ama bi de benim beğendiğim jantı koyayım bakalım tepkiler nasıl olacak :D

orig_AEZ_lascar.jpg

[img width=315 height=420]http://www.oktuning.hu/pics/hirek12/aez_lascar2.jpg

[img width=560 height=420]http://farm5.static.flickr.com/4047/4720574286_486a0e173d_b.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebad olarak ne dsünüyorsun yani jant guzel olmasına guzelde 18 den aşagısı pek guzel durmaz gibi gozukuyo tabi sana kalmış abi ama bizim guzularda nasıl olur bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

görüntü süper de alışana kadar biraz zorluk çekeriz herhalde. bu başlık baya aktif, daha önce başka bi yerde paylaşmıştım ama bi de benim beğendiğim jantı koyayım bakalım tepkiler nasıl olacak :D

orig_AEZ_lascar.jpg

[img width=315 height=420]http://www.oktuning.hu/pics/hirek12/aez_lascar2.jpg

[img width=560 height=420]http://farm5.static.flickr.com/4047/4720574286_486a0e173d_b.jpg

olmamış bence hiç hoş bir jant değil audi de güzel durmamış.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honuuu ve emirhan bence ikinizinde jantları düşünülebilecek tarzda. ama honuuu nun jantı arabada biraz oynama istiyor gibi, yani bişeyler daha yaptırılırsa arabaya sırıtmaz. ama boş arabada sırıtır sanki? Emirhan senin jantların renklerini vs. bi araştırayım ben, sen ne kadara almıştın sorması ayıp?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honuuu ve emirhan bence ikinizinde jantları düşünülebilecek tarzda. ama honuuu nun jantı arabada biraz oynama istiyor gibi, yani bişeyler daha yaptırılırsa arabaya sırıtmaz. ama boş arabada sırıtır sanki? Emirhan senin jantların renklerini vs. bi araştırayım ben, sen ne kadara almıştın sorması ayıp?

yay+ kaliper kapağı+ büyük disk+ marşpiyer+ön/arka/yan tampon altlıkları+shark fin anten;

Bunlarla birlikte olur diyosan bence de olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yay+ kaliper kapağı+ büyük disk+ marşpiyer+ön/arka/yan tampon altlıkları+shark fin anten;

Bunlarla birlikte olur diyosan bence de olur :D

O zaman 18 bile çok güzel olur :D Carputer sistemini birine yaptıramadım Onur Abi gel senin guzuya da rx-8 fren sistemi yapalım güvenlik artsın diskler kaliperler büyüsün hiç uğraşma kapak falan  :egy:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman 18 bile çok güzel olur :D Carputer sistemini birine yaptıramadım Onur Abi gel senin guzuya da rx-8 fren sistemi yapalım güvenlik artsın diskler kaliperler büyüsün hiç uğraşma kapak falan  :egy:

hımm carputer diyosun iyi diyosun da ibocan bu işin bi de duygusal boyutu var, bi de multimedya sistem işlevlerini yerine getirsede multimedya kadar stabil olurmu acaba, bi de motorla alakalı veri felan verecek mi ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dur bir dk Abi sakin teker teker :D Motorla ilgili bilgi almak için birkaç sensör satın almak gerekiyormuş, carputeri hem multimedia (araç multimedia programları var) hemde bilgisayar amaçlı kullanabiliyorsun çok daha kapsamlı standart bir multimedia için ama kurulumu el yapımı yani çok zaman harcamak gerekiyor bana sorarsan Abi multimedia hazır al tak süper :D

Onu bırakalım da takıyor muyuz rx-8 fren sistemini, 18 den aşşa jant takmayız kaliper kapağanıda gerek yok ne diyosun ?? :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...