Jump to content

Olmuş ya da Olmamış (Jant Seçimi)

berkay07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tamam ben vazgeçtim ben başka bir projeyle ortaya çıkarım tekrar :D Ortalama 2bin dolar verip komple brembo set alıcaz + uyumlu çelik fren hortumları + sanayide 1 hafta ve garanti dışı kalıcak fren sistemi falan oo uzuyor o iş boşverelim biz :D

Başka tahrik edici bir projeyle geri dönücem ama coming soon :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emirhan_S

11

• berkay07

17

• honuuu

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Tahrik gücü yüksek 3 proje var şuan; 1 multimedya, 2 bodykit, 3 yay/jant/lastik :D sıralama hangisi önce denk gelirse şeklinde ilerleyecek ama araya küçük projeler girince büyükleri hep ileri kayıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honuuu ve emirhan bence ikinizinde jantları düşünülebilecek tarzda. ama honuuu nun jantı arabada biraz oynama istiyor gibi, yani bişeyler daha yaptırılırsa arabaya sırıtmaz. ama boş arabada sırıtır sanki? Emirhan senin jantların renklerini vs. bi araştırayım ben, sen ne kadara almıştın sorması ayıp?

Jant 495 lira lastiksiz hali yayların fiyatını tam hatırlamıyorum ama onlarda baya sağlam bi fiyattı faturası duruyo bulunca yazarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jant 495 lira lastiksiz hali yayların fiyatını tam hatırlamıyorum ama onlarda baya sağlam bi fiyattı faturası duruyo bulunca yazarım

Jant adet fiyatı değil mi ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet adet fiyatı pardon bu onemli detayı unutmuşum (: lastikler yaylar falan filan derken 4000 lirayı bulur

jant = 1600

yay eibach= 340

lastik kumho (215/45/17) = 500

toplam 2440 tl tutuyor bana verilen bilgiye göre.. ben kaçırmasam iyi olucak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastiklerin dördü mü 500 TL? Bi yanlışlık olmasın?

Latiklerin 4 ü 500 e çok iyi de markası modeli nedir bu lastiklerin cunku ben tanesine 310 civarı para vermiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpgyi yaptın, gerisi önemli ve tahrik edici değil bence :D

Mutlimedya ve jant-lastik-bodykit olarak düşün bence. yani 2ye böl, öyle yaptır.

Abi multimedya tek başına iyi de, jant+lastik body kit 3 ü bi arada biraz pahalıya malolur. Ama body kit dediğim tampon altlıklarını yurtdışından getirecek bi babayiğit bulursak süper olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...