Jump to content

Olmuş ya da Olmamış (Jant Seçimi)

berkay07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emirhan_S

11

• berkay07

17

• honuuu

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 hafta sonra ...

Teşekkür ederim, emirhan arkadaşımızın jantından füme-titanium renkde olanı.

abi naptin jantları geldimi resimleri istiyoruz ayrıca ne kadara maal oldu onuda söylermisin ayıptır sorması tekrardan hayırlı ugurlu olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün sordum jantları, gümrükde sorun çıkmış haftaya kadar gelicek dediler bakalım..

Birşeyler derken??

Jant - yay haricinde;

- Stoplarım kırmızıydı zaten ancak 2 yıldır soldu biraz, onları tazeleyeceğim.

- Çift egzos çıkışı (istanbulda düzgün biryer bulursam.hem egzosdan ses gelmemesi gerekiyor hemde difizörün düzgün kesilmesi vs.)

- Mat beyaz kapama ( Birkaç yerle görüştüm, mat beyazda kalıcı kirlilikler olabiliyormuş. bu yüzden bunuda istanbula döndüğüm zamana bıraktım. biraz daha araştırıcam.)

-  Xenon far

- ön tampon altında ki boşluklara güzel bir led bulmaya çalışıyorum. ( sağ ve sol tarafda altta ince 15-20 cm lik boşluk var)

- MPS Spoiler nispeten pahalı olduğu için pek yanaşmıyorum ama uygun fiyata yapan biryer bulursam neden olmasın.

hala düşündükce birşeyler çıkıyor, bakalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün sordum jantları, gümrükde sorun çıkmış haftaya kadar gelicek dediler bakalım..Jant - yay haricinde;

- Stoplarım kırmızıydı zaten ancak 2 yıldır soldu biraz, onları tazeleyeceğim.

- Çift egzos çıkışı (istanbulda düzgün biryer bulursam.hem egzosdan ses gelmemesi gerekiyor hemde difizörün düzgün kesilmesi vs.)

- Mat beyaz kapama ( Birkaç yerle görüştüm, mat beyazda kalıcı kirlilikler olabiliyormuş. bu yüzden bunuda istanbula döndüğüm zamana bıraktım. biraz daha araştırıcam.)

-  Xenon far

- ön tampon altında ki boşluklara güzel bir led bulmaya çalışıyorum. ( sağ ve sol tarafda altta ince 15-20 cm lik boşluk var)

- MPS Spoiler nispeten pahalı olduğu için pek yanaşmıyorum ama uygun fiyata yapan biryer bulursam neden olmasın.

hala düşündükce birşeyler çıkıyor, bakalım..

İstanbul'da düzgün bir yer var. Yunus'un ve benim egsozlarımızı yaptırdığımız İskender Usta :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbula dönünce iskender ustaya bi merhaba deriz o zaman :) Teşekkürler savaşhan bilgi için. Notlarım arasına aldım.

Döndüğünde haber ver, Yunus, sen ben gideriz olmadı. Biz de siyaret etmiş oluruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Döndüğünde haber ver, Yunus, sen ben gideriz olmadı. Biz de siyaret etmiş oluruz :)

Bana da uyar.. ;)

Mutlaka gidelim o zaman, ben dönmeme yakın mesaj atarım sizlere, müsait olduğunuz bir zaman ayarlayıp gideriz. Bende yanlız gitmemiş olurum, daha önce yaptıran 2 kişi yanımda gayet güzel bir iş çıkar :) Bu arada inşallah navigasyonda geliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mutlaka gidelim o zaman, ben dönmeme yakın mesaj atarım sizlere, müsait olduğunuz bir zaman ayarlayıp gideriz. Bende yanlız gitmemiş olurum, daha önce yaptıran 2 kişi yanımda gayet güzel bir iş çıkar :) Bu arada inşallah navigasyonda geliyor..

Hayırlısı olsun :)

Ben telefon aldım navigasyon işini onun üzerinden hallettim :) Gerçi henüz kullanmak nasip olmadı. Gittiğim her yeri biliyorum çünkü :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3' e MPS kaputu takan var mı?

Baya zahmetli/masraflı da olsa takılıyor. Arama menüsünü kullanırsanız bi kaç başlık göreceksinizdir forumda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Berkay nooldu resimler??? Hadi bekliyoruz acil.. :D

Hiç içime sinmeden arabadan indikten sonra öylesine çektiğim bir fotoğrafı koyuyorum, yıkatınca güzel çalışmalar yapıcam inş.  :) dur vazgeçtim şimdi koymaktan :D , birazdan arabayı yıkatayım, güzel bir resim koyucam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stoplarımın kusuruna bakmayın, malum yaz güneşi soldurdu.. 2 güne onlarda eskisi gibi kıpkırmızı olucaktır :) daha güzel fotolarla gelirim umarım.. Jantlar benim içime sindi, çevremdekilerde çok beğendiler.. Bakalım sizler beğenicekmisiniz..

post-3993-141695284878_thumb.jpg

post-3993-141695284881_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

illa jant aldıracaksınız yani, takıyonuz böyle jantları sonra özeniyor insan... 11 numara olmuş! bence nazar boncuğu şart, göze gelir bu araba...  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...