Jump to content

Shark fin anten tamamdır..

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Muratcığım güle güle kullan, gönlüne göre olmuş....

Genel fikrime gelince, sedanlarda birinci ihtimal hiç anten görünmemesi, ikinci ihtimal de bu....

HB lerde durum farklı, Volkan kadar uçta ifade edemiyeceksem de, orada kısa bir anten daha hoş geliyor gözüme, WV, Golf'te denedi antensizliği yani camda anteni bir-kaç yıl, vazgeçip tekrar koydular geçen yıl....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• MuRDoC_111

9

• CaRaBeeN

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Zevkler ve renkler lafı bu kadar doğru söylenmiş olabilir ya, bence de Selman Abi'nin sedan için söylediği şeyin aynısı HB için geçerli...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat güle güle kullan çok yakışmış , antenin işlevselliğine gelince arkadaşlar EBAY den gelen antenlerin üzerinde çekim gücünü artıracak hiç bir özellik yok , eğer denemek isterseniz anteninizi sökün bir hafta böyle kullanın göreceksiniz hiç bir fark olmayacak , bende çok şaşırmıştım ama gerçekten anten çubuğumuz neredeyse hiç işe yaramıyor , asıl işi kökü görüyor.Anten boyalımı geldi yoksa senmi boyattın Murat ,zaman gerçekten uzunmuş hehe tekrar hatırlatayım arkadaşlar bu kadar beklemenize gerek yok ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu shark antenleri hb ye anca arkadan bakınca yakıstırıyorum, yandan bakınca biraz garip gelmişti bana ama sedan a her anlamda yakısıyor_şöyleki bana göre bunun asıl sebebi hb nin tavanının cok düz kalması bu iş için sedanın tavanındaki geriye dogru yatıklık sebebiyle 10 numara gidiyor gercektende bu anten.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan Murat...Bende taktırdım hatta hiç bir bağlantı kablosu olmadan ama çekme konusunda şehirdışı haricinde bi problem yok...

Dündar Abi haklı bu kadar beklemeye bencede gerek yok 2 gün içerisinde hallettik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sende güle güle kullan Murat :nazar: :nazar:_masallah yani hiç sesin solugun cıkmadan hallediyorsun işini :tey:_ seninde fotoları bekliyoz 8)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saol İrfan...Ben toplantıdan sonraki hafta halletmiştim aslında ama evde foto çekecek herhangi bir teknolojik alet bulunmadığı için havada kalsın istemedim konu  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım saglık olsun artık sıradaki gündüz toplantısında cekeriz fotoları_gündüz toplantı yapmaya pek niyetimiz yok gibi  gerci ama :D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat güle güle kullan çok yakışmış , antenin işlevselliğine gelince arkadaşlar EBAY den gelen antenlerin üzerinde çekim gücünü artıracak hiç bir özellik yok , eğer denemek isterseniz anteninizi sökün bir hafta böyle kullanın göreceksiniz hiç bir fark olmayacak , bende çok şaşırmıştım ama gerçekten anten çubuğumuz neredeyse hiç işe yaramıyor , asıl işi kökü görüyor.Anten boyalımı geldi yoksa senmi boyattın Murat ,zaman gerçekten uzunmuş hehe tekrar hatırlatayım arkadaşlar bu kadar beklemenize gerek yok ;)

Dündar usta çok sağol bende yakıştırdım..Ödemeyi 26 Şubatta geçmişim ürün 7 Martta kargoya verilmiş ve 21 Martta da elime ulaştı..boyalı geldi..

yakıştıran yakıştırmayan herkese teşekkürler..sonuçta zevk meselesi ama shark anten ve angel eyes bmw lerden sonra en çok bize yakışıyor..adamlar sadece mazda shark anten için site kurmuşlar..daha sonra talep çok olunca diğer modellere de yapıyorlar ama girin bakın ne kadar eğreti duruyor..

Hb arabaya hiç yakışmıyo bu anten bence ya,at ve kelebek olayı  :nea:  8:)

ayrıca Volkan kardeşimin antenimle kurduğu at ve kelebek ilişkisi içinde kendisine teessüflerimi bildiriyorum..aynı ilişkiyi güzelim kırmızı hb ve parlak krom jantlarına iade ediyorum :D

bu arada Murat senin arabayı görmüştüm 1-2 hafta önce..yer olarak nası tarif edeyim eşrefpaşa lisesinin oradan basın sitesine giden yolda park halindeydi son anda teğet geçerken gördüm ve shark anteni görür gibi olmuştum yok canım değildir derken plakaya baktım senin plakaydı..demek doğru görmüşüm..seninki de dikkat çekiyordu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada siz bakmadan ben vereyim golf ü kusmanız için

GTI_B1.jpg

Dündar Ustam Mazda 6 da denedin mi hiç ?

mazda 6 için de çok şık ve aykırı olur bence..hele bir de sadece mazda 6 da ve sende olacağı düşünülürse :

Mazda6_BL4.jpg

Mazda6_R1.jpg

Mazda6_W1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...