Jump to content

Shark fin anten tamamdır..

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çok var sitede macunsuz sazan,sıraya girmişler macun bekliolar eskiden telefona da böle yazılır cıkmasını beklerdik  macun kotasını artırsakmı ne :D

Yok bir tane yeter sonra macun enflasyonu olur değeri düşer :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• MuRDoC_111

9

• CaRaBeeN

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Yok bir tane yeter sonra macun enflasyonu olur değeri düşer :)

zaten son 2 seferdir cok gereksiz el deiştirdi degerini düşürdüler biraz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Haftasonu büyük bir hevesle shark anteni takmak için arabayı yıkamaya bıraktım. Yıkama bitipte anteni takmak istediğimde anten yerine oturmadı. Sebebi de içine silikon ile sabitlenmiş olan antenimsi şey. Bunu ben Dündar dan özellikle istemiştim antenin çekme gücünde bir sorun olmasın diye. Ama anlaşılan antenin içindeki boşluğu azalttığı için onu sökmek ve belkide tekrar yapmak zorunda kalıcam. Ben şöyle kuvvetlice çektim ama gelmedi. Onu sökmenin bir yolu var mı arkadaşa zarar vermeden ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ısı tabancası yada saç kurutma makinesiyle ısıtıp yumuşamasını sağlayıp ondan sonra sökmeyi denesen?

Olur valla :D Ne yöntem önerirseniz onu uygulayacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi ısı tabancası tutarsan boyaya zarar verir büyük ihtimal, maket bıçağı en iyi çözüm. Gerekirse maket bıçağının ucunu ateşte ısıtabilirsin eritsin diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi göndersende bişey yapamaz bence anten cubugunu cıkardıktan sonra antenı koy ustune bi bak bence abi guzel cekıo mu dıe radyo.Ondan sonra karar ver abicim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Anteni hallettinmi Burak kusura bakma anca gördüm

Yok Dündar arabanın bagajında yatıyor kucu gibi :) Bülent'in antenindeki çift taraflı bantı görünce onu yenilemem gerektiğine karar verdim onu yenileyip en kısa zamanda takmayı düşünüyorum ama aklıma bir de şu geldi. Yine Bülent'in antenindeki gibi iç çepere yapışık ince anten kıvrımları yaptırılamaz mı elektronikçilere ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan, o iş ancak pertinaks (bakır elektronik devre) ile olacağı için ancak elektronikçiler yapabilir gibi geliyor.

Ama pertinakslar da kalın ve eğilir bükülür birşey değil  :) Napacam bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hmm benimde elektronçi dayı var hatta yüksek elektronikçi :D ama hiç böle şeler yapmıyo o yüzden öle dedim :D_kaynak makinesiyle geziyo paso :D kolay gele abi bulunur bi çözümü işşallah 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...