Jump to content

Mazda3'e yeni renk: AUTUMN BRONZE MICA, Sizce nasıl?

okkko
 Paylaş

Renk sizce nasıl?... Bu renk araç alır mıydınız?  

77 oy

1. 1. Renk sizce nasıl?... Bu renk araç alır mıydınız?

• çok iyi-kesinlikle alırdım
      16
    • iyi-ciddi bir alternatif olurdu
      26
    • fena değil-bir bu renk kaldıysa alırım
      17
    • kötü-bu renk son tercihim olur
      21
    • çok kötü-kesinlikle almam
      6

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

11

• esesmaniac

9

• emregc

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

gece sokak lambaları altında güzel durabilir ama güneşli havada 20-30m mesafeden etrafında bi dolanmak gerek :D

şıklarda yok ama "fena değil-bir bu renk kaldıysa HB'ini alırım" diyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bronz renk mazda3 dizel FL impressive araç aldım. içini özellikle bej seçtim. konsol tek renk siyah, kapılar çift renk, koltuklar bej. güzel olmuş... jantları 17" orjinal jantlarla (ilan resimlerinde görünen) değiştireceğim için aracı kullanmıyorum. kim gördüyse şahane renk dedi. renk resimlerde görünenden biraz daha koyu düşüyor.en kısa sürede resimleri eklerim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bronz renk mazda3 dizel FL impressive araç aldım. içini özellikle bej seçtim. konsol tek renk siyah, kapılar çift renk, koltuklar bej. güzel olmuş... jantları 17" orjinal jantlarla (ilan resimlerinde görünen) değiştireceğim için aracı kullanmıyorum. kim gördüyse şahane renk dedi. renk resimlerde görünenden biraz daha koyu düşüyor.en kısa sürede resimleri eklerim...

okan abi  hatchback dizel ve dizellerde neden sunroof yok?mazda neden böyle yapıyor anlamış değilim.yurtdışındaki araçlarda da araştırdığım kadarıyla mazda 3 ün eski kasada (2009 öncesi) ve yeni kasalarda da sunroof yok.dizellere sunroof koymuyor heralde mazda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında AFL si, sunroofu, deri döşemesi, BOSE si vs olan mazda3 1.6 dizel araçlar var. bir takım hesaplar yapılıyor bu işlerde. aslında sunroofsuz araca binince sunroofun o kadar da büyük bir eksiklik olmadığını farkediyorsun. hiç açmadığım birşeyi tepemde tutuyormuşum. üstelik tavanı da alçaltıyormuş. ama bu işin sonu yok. dizel yoktu, keşke gelse dedik. comfort geldi. donanım yetersiz dedik, touring geldi. sonra az sayıda elegance geldi, şimdi de imressive ama sunroofsuz. sunrooflusu da gelir, mirai si gelsin deriz. o da gelir fiyat 70 olur, almayız... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında AFL si, sunroofu, deri döşemesi, BOSE si vs olan mazda3 1.6 dizel araçlar var. bir takım hesaplar yapılıyor bu işlerde. aslında sunroofsuz araca binince sunroofun o kadar da büyük bir eksiklik olmadığını farkediyorsun. hiç açmadığım birşeyi tepemde tutuyormuşum. üstelik tavanı da alçaltıyormuş. ama bu işin sonu yok. dizel yoktu, keşke gelse dedik. comfort geldi. donanım yetersiz dedik, touring geldi. sonra az sayıda elegance geldi, şimdi de imressive ama sunroofsuz. sunrooflusu da gelir, mirai si gelsin deriz. o da gelir fiyat 70 olur, almayız... :D

mazda 6 kıyak araba :) bi ben yokum içinde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boşverin sanrufu. Dertten başka ne getirisi varki?

Valla ben memnundum ve hatta sırf bu sebepten bekledim dizel İmpressive i ancak yokmuş... Dertten çok keyif benim için... Hiç de sıkıntı olmadı ayrıca araca derinlik ve ferahlık vermekte ki eksikliğini hissederim diye düşünüyorum Gökhan Abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

fotoğraflar alıntıdır.fakat kuzenim almanyada bizzat araçları görmüştür.güz kahve 1.6 benzinli gri olan 1.6 dizel mirai donanımına denk gelen sportsline oluyor demişti herhalde.beyaz olan 2.2 dizel fakat  görünüm olarak mirai ile aynıymış.valla kuzenin yalancısıyım farklılıklar olabilir.

içten çekilmiş fotoğrafı.

post-4539-14169528601_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu Mirai'nin farları da ayrı bir güzel.. ;)

valla benim  hatchback dizel takıntım vardı ama mirai sedan alabilirim :) arkaya bir spoiler yan etek ve jantları boyadığımız zaman süper görünebilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...