Jump to content

Mazda3'e yeni renk: AUTUMN BRONZE MICA, Sizce nasıl?

okkko
 Paylaş

Renk sizce nasıl?... Bu renk araç alır mıydınız?  

77 oy

1. 1. Renk sizce nasıl?... Bu renk araç alır mıydınız?

• çok iyi-kesinlikle alırdım
      16
    • iyi-ciddi bir alternatif olurdu
      26
    • fena değil-bir bu renk kaldıysa alırım
      17
    • kötü-bu renk son tercihim olur
      21
    • çok kötü-kesinlikle almam
      6

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bayanlar ve baylar...

Karşınızda Mazda3 yeni renk...

AUTUMN BRONZE MICA-41C

Ne dersiniz?...

İlk oy benden: "çok iyi-kesinlikle alırdım"

Edit: Resim eklendi.

post-1225-141695285703_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

11

• esesmaniac

9

• emregc

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu senenin moda rengi . Her araç benzer renkler üretti. Herhalde büyük boya üreticilerinin elinde stok fazlası var :D

Üreticilere ucuza vermişlerdir :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Papürüs Rengi bir araç sahibi olarak Şahsi fikrim, belirli bir süre sonra oluşaçacak hasarlarda eski rengiyle asla tonu tutmuyor , mazeret hep aynı abi napalım renk bir tuhaf ( Bu konuda çoğu yetkili servisde aynı olaylar yaşanmış). Renk kodunu miksere veriyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor diyor. Bundan Sonra Siyah,beyaz, Gri :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu renk(kahverengi diyelim) ilk defa 60 lı yıllarda amarikan arabalarında, 70 li yıllardada mercedes kullandı.Hepsi D sınıfı büyük arabalardı. Arabayı ağır ve oturaklı gösterir. Spor arabalarda pek kullanılmazdı.Tatlı bir rengini Nissan Z 200 de kullandı.Bence spor görünüşlü Mazda 3 e pek gitmez.Yinede zevkler tartışılmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nissan Z 200 diye bir model yok, nissanın Z sınıfı en az 2.8 LT atmosferik motorlardır. Nissanın Z sınıfındaki modeller

280ZX

300ZX

350Z

370Z

fakat bunun yanı sıra birde S ler var... tamamı (TR deki modeller) 200sx diye geçer kasa adları ile bilinir s12,s13, s14, s15..

Bahsi geçen rengin bir ton koyusu (yaklaşık olarak) ilk 350z üzerinde idi aynı zamanda tanıtım rengi idi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu renk(kahverengi diyelim) ilk defa 60 lı yıllarda amarikan arabalarında, 70 li yıllardada mercedes kullandı.Hepsi D sınıfı büyük arabalardı. Arabayı ağır ve oturaklı gösterir. Spor arabalarda pek kullanılmazdı.Tatlı bir rengini Nissan Z 200 de kullandı.Bence spor görünüşlü Mazda 3 e pek gitmez.Yinede zevkler tartışılmaz.

Kahverengi bu yahu bildiğimiz, beğenmedim ben de, bakır daha iyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çocukluk hayallerimin arabası olan 1979 model 450SEL'de gördüğüm ve halen hastası olduğum bir renk. Bu günlerdeki favori rengim beyaza fark atar. Nitekim oyum; "Çok iyi-kesinlikle alırdım" oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Papürüs Rengi bir araç sahibi olarak Şahsi fikrim, belirli bir süre sonra oluşaçacak hasarlarda eski rengiyle asla tonu tutmuyor , mazeret hep aynı abi napalım renk bir tuhaf ( Bu konuda çoğu yetkili servisde aynı olaylar yaşanmış). Renk kodunu miksere veriyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor diyor. Bundan Sonra Siyah,beyaz, Gri :)

benim tampon fena değil. cücük bir boya yedi . gerçi iki kere boyadılar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renk çok güzel , zaten dış görünümü ile göze çok hoş gelen tasarım yeni rengi ile bence daha bir güzel olmuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz daha kiremit/turuncu rengine dönük olsa daha sportif olurdu, aracın tasarımına ağır kaçmış bu renk. Aşağıdaki Amerikan Muscle arabaların renklerinden olsaydı keşke

post-5674-141695285707_thumb.jpg

post-5674-141695285712_thumb.jpg

post-5674-141695285714_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...