Jump to content

Mazda'lar Kasım ve Aralık aylarında 2 yıl bakım hediyeli

SeRcAn35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşın arabası 65 bin kmde ve hiç bir sıkıntısı yok.performans için istemiyorum zaten uzun yollarda 110 sabit hızla giidyorum.benim kullandıgım mazda 3 abimde ve farklı şehirlerde yaşıyoruz.askerden geldi geleli ben s 2000 ile heryere gitmk zorunda kalıyorum.ondan dolayı benm günlük uzun yolda kullanılacak araca ihtiyacım var.bende nisan 2010da mazda 3 hatch dizel cc + orjinal aksesuardaki park sensörüyle beraber 47,500 tlye aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar bir sorum olacaktı

2012 model mazda dizel aracımı 31 Ekim 2011 de takas kampanyasıyla Adana Mazda Mıçı'dan almıştım.Ancak araç fatura tarihim ve ruhsat tarihim 01/11/2011.Aracımın 31 ekimde satışının olup sistemden düştüklerini ve takas kampanyasıyla aldığımı, iki kampanyanın birbirinden farklı olduğunu söylediler ve bana 2014 e kadar yada 40.000 km olan bedava servis bakımından faydalanamıyacağımı söylediler.Sizce haklılarmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki kampanyadan birden yararlanılmıyor olsa gerek , bakım kampanyası takas kampanyasından daha kazançlımı, birde kampanyalar değiştiği tarihten itibaren fiyatlar değişmişmi ona bakardım, bakım kampanyası toplam 4 bakımdan maks 1000 TL kadar bir indirim gibi... Belki bayi yeni fiyatlardan haberdardır ve sizi düşünmüştür...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:-[yani fatura tarihi önemli olmuyor anladığım...Zaten bakımdada sadece yağ,yağ filitresi ve hava filitresi sanırsam ücretsizmiş.Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...