Jump to content

Mazda3 Otomatik Şanzıman Arızası

KOB28
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

17

• metcev

9

• domestos

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Birkaç kişide olabilir lakin genel bir durum gibi gelmedi bana , böle bir hata daha önce dediğim gibi geri çağırmayı gerektirir vede şikayetçi olmaya bile gerek yoktur bu tip durumlarda. psa motor kullanımının ne gibi eksileri varki sayın apojitsu ? bir önceki kasada böle bir sorun olmamış, gerçekten ilginç bir durum, servisin cevabıda ilginç, yeterince soğumyamıyor, cevaba bak, soğuyamıyosa soğutabilecek ekipmanı tak kardeşim,  böle binilecek değilya bu arabaya, sana bişey sölimmi böle cevaplara varya ben çok kızarım.

forumda sıkıntı yaşayan bütün mazda 3'lerde psa motoru varda ondan 8) bence bu işte bir komplo var 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Tr o cozumu bilseydi zaten uygulardi. Yagi eksik koymak kesinlikle dogru bir cozum degil.

Mazda TR'nin çekirdek teknik kadrosu vardır elbet, neden bu ve benzeri sorunlara anında müdahale ederek servis yoluyla çözüm üretmiyorlar acaba ??

Yoksa insanın aklına türlü çeşit hinlik geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende anlamis degilim Veli Abi. Yine yag attiginda 1 litre daha mi eksiltecegiz. Usta vari degilde teknik veriler uzerinden aciklama yapmalarini isteyecegim. Arac gelsinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende anlamis degilim Veli Abi. Yine yag attiginda 1 litre daha mi eksiltecegiz. Usta vari degilde teknik veriler uzerinden aciklama yapmalarini isteyecegim. Arac gelsinde...

M.E.G kardeşim, yağı eksik koyma konusuna aldanmayın. Servis, konuyu açıp Mazda TR'ye sordu mu ? Veya Mazda'nın kendi intranet'inden bu ve benzer sorunlar için gerekli araştırmayı yaptı mı ? Mazda TR'nin çözümü bilmemesi mümkün değil ? Hele de kendileriyle tanıştıktan sonra buna inanamam. Tüm servislerin 7/24 Mazda Pir'ine ulaşma imkanı var; ulaşmaları yaklaşık 15 saniyelerini alır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

M.E.G kardeşim, yağı eksik koyma konusuna aldanmayın. Servis, konuyu açıp Mazda TR'ye sordu mu ? Veya Mazda'nın kendi intranet'inden bu ve benzer sorunlar için gerekli araştırmayı yaptı mı ? Mazda TR'nin çözümü bilmemesi mümkün değil ? Hele de kendileriyle tanıştıktan sonra buna inanamam. Tüm servislerin 7/24 Mazda Pir'ine ulaşma imkanı var; ulaşmaları yaklaşık 15 saniyelerini alır.

İçimize hinlik düşmesi gayet normal o zaman...  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi servis Mazda Tr ye sormasa da Mazda TR beni oraya yonlendirdi ve servise telefon actigini soyledi. Servis Volkan Bey' in talimatiyla yagi eksik koydugunu soyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şeytanın avukatı mode ON !!

:666:

1-Mazda Tr ile servisler/bayiler arasında müthiş bir soğuk savaş var

2-Bazı servisler Mazda Tr'nin başarılı olmasını istemiyor

3-Mazda Tr bazı servislere söz geçiremiyor, müşteri taleplerinin yerine getirilmesinde sıkıntılar yaşanıyor

4-Mazda Tr yetkilileri ile servis yetkilileri arasında bir şeylerin yerli yerine oturmadığı, iletişim problemi olduğu belli bu durumu da ilk 3 maddeye bağlıyorum. İnsan sevmediği veya başarılı olmasını istemediği kişi/kurumlarla sağlam diyalog kuramaz...

------------------------------------------------------

Daha detaylı ve somut tespitlerim de var ama buradan şeytanın ta kendisi muamelesi görmek istemiyorum ve ortam adına doğabilecek hukuki yaptırımlara sebebiyet vermek istemiyorum...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkte Volkan Bey'in Mazda kariyeri hakkında bilgiler var, 2003'te Mermerler'le başlayan, şu an hala devam eden.

Bence, onca yıl Mazda ile çalışmış biri, deneme yanılma yoluyla sorunun üstesinden gelmeye çalışmayacaktır. Neticeyi ben de merakla bekliyorum.

http://tr.linkedin.com/pub/volkan-%C3%B6zkan/48/133/785

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi servis Mazda Tr ye sormasa da Mazda TR beni oraya yonlendirdi ve servise telefon actigini soyledi. Servis Volkan Bey' in talimatiyla yagi eksik koydugunu soyledi.

M.E.G kardesim, inan ki bu iste bir is var... Volkan Bey`i tanimasam inanacagim... Adam adeta Mazda`nin herbir civatasinin donus tur sayisini biliyor... Senden ricam SMB`den Cenk Bey`i ara. Sorununu anlat. O sana bir fikir verecektir. Hatta benim ismimi ver: Fatih demen yeterli... Icinde bulundugun duruma gercekten uzuluyorum... Neredesin Erzurum da mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

'selam arkadaşlar benim aracımda AT arızası cıktı arac yürümeye başladıktan sonra kendini 4 vitese alıyor kontak aç kapa yapıyorum sonra düzeliyor belli zaman sonra tekrarlıyor sürekli aynı şeyi yapıyor arcım otomatik 2005 model dynamic modelidir her hangi bir bilgisi olan varmı acaba ne yapmam lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...