Jump to content

Koltuk Sorunu

SeRcAn35
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, koltukla ilgili problemim var, koltuğun bel destek tarafından virajlarda sağa sola dönüşlerde bir vuruntu geliyor içinde bir parça sağa sola vurur gibi ve rahatsız edici, servisime söyledim ancak koltuğa hemen bakamayacaklarını ancak garanti ile yazışıp garantiden onay alınırsa sökülüp bakacağını, garanti onay vermezse ücretli yapılabileceğini söylediler, ancak forumdan bi abimizin de aynı sorunu varmış İstanbul'da kendisi hemen serviste sökülüp halledilmiş içinde ki bel destek oynuyormuş yani yerinden çıkmış, demek ki mazda servisleri birbirinden farklı prosedürlerle çalışıyor, çiğli de ki volcar ı aradım ve artık mazdaya hizmet vermeyeceklerini çünkü ellerinde usta kalmadığını mazda bölümünün kapanacağını söyledi ve şaşırdım sözde mazda gelişiyordu servisler çoğalıyordu İzmirde bir tane servis olacak o zaman, ilginç buldum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda iletişim hattını aradınız mı?

Hayır iletişim hattını aramadım arayıp ne diyeceğim ki bekliyorum bakalım konuşsunlar yazışsınlar ne çıkacak ona göre ararım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demek istediğim başka bir servisin hemen sorunu hallettiği sizin gittiğiniz servisin ise garantiye sokmak için beklediği.

Anladım ama olsun 1 hafta bekleceğim çıkacak sonuca göre aramayı planlıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunu anlamadan neye dayanarak yazisiyorlarmis ?

İşte benim de çözemediğim yer orası ya, söyledim dedim ki koltuğu sökmeden neyin yazışmasını yapıyorsunuz diye bana dedikleri sonuçta koltuğun sökülmesi için işçilik saati harcadıklarını bunun maliyetini garantiden karşılanması gerektiğini onlar karşılamazsa benim tarafımdan maliyeti karşılanırsa bakılacağını söyledi, ilginç dedim geçtim ne diyeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Bu problem çözüldümü acaba ? Çözüldüyse ne şekilde ve nasıl çözüldü ? Garantidenmi çözüldü yoksa bir masraf bedeli çıktımı size. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu problem çözüldümü acaba ? Çözüldüyse ne şekilde ve nasıl çözüldü ? Garantidenmi çözüldü yoksa bir masraf bedeli çıktımı size. Teşekkürler.

Çözüldü, koltuğun kızakları değişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her ne kadar vermiş olduğunuz cevap, sormuş olduğum sorunun tam olarak cevabı olmasada.

Açmış olduğunuz konuyu çözmüş olmanıza rağmen, sonucu buraya yazmamış olsanızda.

Açmış olduğunuz bu konuda verilen cevapları, okumuşda olabilirsiniz, okumamışda olabilirsiniz. Yada sizin yerinize bir başka arkadaşınız, foruma girip bakmış ve cevap yazmamışda olabilir.

Forumu sadece kendi sorununuzu çözebilmek için kullanıp, probleminizi çözmenize rağmen size sorulmadan sonucu buraya yazmamış olsanızda.

Ve sonuç olarak, açmış olduğunuz konunun sonucunda, vermiş olduğunuz cevap bi işime yaramayıp, bu soruna sahip diğer arkadaşlarında işine yaramayacak olsada.

İlgi ve alakanıza çok teşekkürler. Artık sorunu bizlerde servise gösterir çözeriz. Artık hangi parçaya bakar servis,garantiye girermi ? girmezmi ? girmez ise ne kadar bir masraf çıkar sonucu burada paylaşırız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Garantiden çözüldü koltuk 2 hafta gibi bir sürede garantiden onay çıktı, daha sonra parça gönderildi 1 haftada öyle sürdü 3 hafta gibi bir sürede koltuk problemim giderildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Garanti 6 Ocak 2013 de doluyor. Sürücü koltuğu sallanıyor boşluk var. Ayrıca sürücü tarafının camı inip kalkarken kasılma, kapı döşemesi sol bacağıma baskı yapıyor. Serviste kızakların ve cam krikosunun değişmesi lazım dediler ama İstanbul Mazda dan onay bekliyorlar. İnşallah garanti dolmadan bu işi hallederiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

bendede sağa sola dönerken sanki koltuk tam oturmuyormuş gibi oluyor kızakları değiştirmem gerek sanırsam sizin gibi benimkinde ayrıca sol taraftaki ayarlama bölümünün orda üçgenimsi kutudanda ses geliyor fakat garanti bitti nolcak bilmiyorum :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...