Jump to content

Mazda Kış Servis Kampanyası 21 Kasım - 05 Aralık 2011

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mustafa, sms uygulamasi servislerin kendilerine ait. Merkez musteri veri tabanina brosur gondererek haberdar ediyor anladigim kadari ile cunku bana hem servis hatirlatmalari geliyor hem de kampanya bildirimleri. Sms brkac kere Kosuyolu Merser den geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 83
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

8

• volkanstars

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Dusundum de, bu servisin kullandigi sistem ile de alakali olabilir. Cem gerek Sahsuvaroglunda gerekse Evo da hep kayitlari merkezi sisteme isledigi icin merkez benden ve arabamdan (eski diyeyim de Metin kizmasin :D ) haberdar. Ondan bana bildirim yolluyor

Bu sistem zorunlu mu bilmiyorum ama bazi servisler belki kullanmiyordur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eve mektup geliyor Yeni'den...

Benim mektuplar Evo adına Mazda'dan geliyor abi. En son hangi servise gitmişsen onun adına gönderiyorlar sanırım eğer seninkiler Yeni'nin özel bir çalışması değilse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dun silecek takimi ve bagaj havuzu almak icin servise gittim. Silecek icin 90, bagaj havuzu icin 120 kusur fiyst verdiler. Ben de o kampanys indiriminin oldugunu soyledim. Onlar da kampanyadan yararlanabilmem icin servise giris yaptirmam gerektigini soylediler. Ben de bunun sorun olmadigini araciminburda oldugunu soyledim. Neyse servis acildi ve servisi acan personel asagiya gidip silecekleri ve bagaj havuzunu getirdi. O silecekleri takarken ben de bagaj havuzunu bagaja yerlestiriyordum ki eleman benim dokunmamami kendisinin yapacagini soyledi. Neyse parayi odemek uzere vezneye gittim ve 175 TL odedim. Daha sonra faturayi bi inceleyim dedim. Ya insan silecek degistirme ve bagaj havuzunu bagaja yerlestirmeden iscilik parasi alir mi. Meger bu yuzden benim ellemememi istemis. Bende bravo size deyip cikip gittim oradan. Tamam alinan iscilik onemli bir rakam degil ama insanlarin enayi yerine konulmasi hic hos bir davranis degil.

Ayrica, bir de buz cozucu almak istedim ve adini hic duymadigim ber marka buz cozucu getirdi ayni eleman. Fiyatini sordugumda 25 TL dedi. Hemen tekefonumdan mazda sitesine girip fiyatini kontrol ettigimde fiyati 11 TL. Bunu soyledigimde onun orjinal urun oldugunu bunun ise orjinal urun olmadigini soyledi. Peki bu urun benim camlarima zarar verirse o zamanne olacagini sordugumda adam bana, bu bir sprey surdan basiyorsunuz,  puskurterek buxlari temizliyorsunuz gibi bir cevap vererk resmen gerizekali muamelesi yapti. Ben de urunu almadan oradan hemen uzaklastim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hafta sonu Ankaraya gideceğim.Servise uğramayı düşünüyorum.Pedal seti ve eksoz ucu düşünüyordum.Sizce fiyatlar nasıl .Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlız kimse mazda 3 ler için olan led karşılamadan bahsetmemiş ön sağ ve sol kapı için toplam 150 tl + işçilik!!!!

bence en güzel olanı o.

yanlız mazda 6 güz ledleri hiç yakışmamış sanki emanet gibi duruyor.benim arabadaki daha durmuş bence...

;-))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hafta sonu istanbulda olucam bi servise uğrarım, muhtemelen Evo ya;  aksesuarların bulunduğu bir site adresi varsa girsenize....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kampanya dahilinde kauçuk paspas almak için Gaziemir Yeni'ye gittim, gitmişken Mert beyle ve diğer arkadaşlarla da tanıştım, Karşıyaka Volcar'da hissettiğim iğrenç duyguların kuruntu olmadığını burada gördüğüm muameleyle de doğrulamış oldum. Gerçekten samimi, içten ve mazda'yı seven/benimseyen insanlar. Bu arada paspasla birlikte kapı içi kollarının metalik olanlarını da alıverdim :D Hatta necvox standını görünce gaza geldim; az daha multimedya seti de taktıracaktım ama axess'e taksit yapamışyorlarmış, ucuz atlattım :D Bu kampanyalar benim için çok tehlikeli olmaya başladı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün kışlık bakımı yaptırdım.İlk altı aylık bakım indirimle beraber 188 tl tuttu.Pek bir fark olmadığını gördüm.Özellikle hava filitresinin 34 tl lik fiyatını görünce çok şaşırdım.İşçilik ücreti olarak 60 tl almışlar.Bakım olayında hiç bir fark yok malesef.Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Bende bugün bakıma gittim ama o kadar bakımlıydıki yapıcak bişey bulamadılar. Ön sağ far lambası yanmıyordu osram ampul bulamadım bende philips h1 aldım tuzlu geldi ama(65 tl)  olsun değer Maviye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Fren balatalrına baktırdım 3000 km sonra değişsin dediğin için ama servisteki ustam İstanbul'da 3000 km burda 10000 km problem yok devam et dedi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vavi vavi olalı böyle zulüm görmedi :D

Yıllarca bir dediğini iki etmedim, herşeyini önceden değiştirttim, şimdi balatalar fazladan 7000 KM yapacak :D Vah Vavii vaaahh :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...