Jump to content

Gaz Yememe ve Silkeleme Sorunu (89-94)

labtek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sorunun şanzımanla alakası yok. elektrik aksamında arıza var. bujileri ve kablolarını ne zaman değiştirdin? hava filtren temiz mi? eğer bunlarda sorun yoksa distribitör bobinini değiştireceksin. yan sanayi fiyatı 50 tl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• ugurince

7

• dogan_u

13

• FATİH38

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

çok yakma ihtimaline gelirsek aldıgınız gaza iyi dikkat edin ben geçen hafta sonu aldım ve 380krş yaktı kafayı yedim ustaya kafa göz dalıcak oldum daha sonra başka bir yerden aldım ve 220krş yakıyor 17" jant ve abart egsoz göz önünde bulundurursak şehir içi için çok güzel bi rakam şehirler arasında ortalama 170krş dur diye tahmin ediyorum uzun yol denemesini henuz yapmadım

buji tevzi makarası buji kablosu lpg filtresi hava filtresi gibi etkenleri kontrol ettirip tekrar deneyin titreme devir düşmesi ve fazla yakıt gibi sorunlar ortadan kalkması gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım arabanın gaz aksamı komple değişti zaten zamanıda gelmişti distribütör bobini değişti buji kablolarının hepsini yeniledim  hava filitresi de temiz otomatik şanzıman da yeni tamir edildi karbüratör bakımı yapıldı ama sorun hala devam ediyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

disbirötörün içinde modül var o arzalı olmasın.benimde alçak devirlerde tekleme derken stop ediyordu ama araba çalışınca arzayı bulamıyorlar.birgün çalışmadı ve arza bulundu modül arzalıymış.senin arabanda hiç çalışmasa arza bulunur çalıştığı için bilemiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bugun beynin altındakı tapayı actım cok pis ve koyu renklı bı sıvı aktı bayagı sonra aracın tıtremesı duzeldı:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

distribütör valfinde bi sorun varmış valf patlamış valfi değiştirdik titreme bi nevze azaldı.ama hala biraz daha var.bu arada bana hararet müşürü lazım ama bi türlü bulamıyorum ikinci el zaten çok narin bi alet hemen kırılıyo bi çözüm bulabilirmiyiz o hararet müşürüne bu arada doğan egzozda patalama yok ama egzoz çok eski artık içi boşaldı o değişicek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ateşleme elemanlarında sorun olduğu zaman mutlaka eksozda patlama oluyor. parçaları değiştiriniz vs geriye bi modül kaldı, onunda arızasını anlamak tamamen çalışmayıncaya kadar mümkün olmuyor. ayarsızlık var sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya motorda benzın hortumunun ortalarında bir vana var sarı renkte hangı tarafa cevrıldıgınde acık veya kapalı konumda gıcık bişey ya acık durumdayken benzın gelmıyo kapalı durumdayken benzın gelıyo gazdayken devır düşüyo benzın kokuyo egsozdan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun şanzıman beyninde,araban soğukken yani şanzıman yağı soğukken yapmaz,ısınınca ışıklarda fren basınca titrersin:)),şanzımanı yapana ,git adam akıllı yapsınlar o şanzımanını...gaz kelebeği yok bobin yok kablo hikaye...niye rolantide başka bir bobin  başka bir buji yada kablomu devreye giriyomuş...şu usta kısmı çıldırtacak beni.Selamlar kardeş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba ilk marşta calışıyo ama hararet göstergesı düşükken titriyo ama hararet göstergesı ortalara geldıgınde normale dönüyo titremıyo yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araban ısındıktan sonra ışıklarda vitesteyken ve ayağın frendeyken bir iki saniye sonra titremeye başlıyo demi arkadaşım?eğer böyleyse sorun şanzımanda...yok araban ısınınca sıkıntın kalkıyosa sorun lpg kafasındadır tam ısınmayan su lpgyi sıvı hale getirmiyodur o da lpg cinin işi.Kib

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg de çalşıtırıyorsan ısınana kadar yapması normal. hararet 50 dereceyi geçene kadar lpg beyni gazı tam kıvamına getiremez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...