Jump to content

Kabine Gelen Motor Sarsıntısı (Dizel)

Guest drcnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Son 3-4 gündür havaların soğumuş olmasına rağmen ilk çlıştırmalrda içeri hiç sarsıntı gelmiyor.çok şaşırdım ve mutlu oldum doğrusu.motor yeni mi otuyor arkadaşlar sizce..

Bence ikinci seçenek daha mantıklı gibi geliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 84
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

4

• domestos

8

• ibomaz

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Arkadaşlar iyi haber var da biz mi paylaşmıyoruz?tüm neticeleri paylaşcağım.

Siz bir şey paylaşmayın, izolasyon masrafı yapmadan bu aracı kısa yoldan satın...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son 3-4 gündür havaların soğumuş olmasına rağmen ilk çlıştırmalrda içeri hiç sarsıntı gelmiyor.çok şaşırdım ve mutlu oldum doğrusu.motor yeni mi otuyor arkadaşlar sizce..

havadan havaya da değişiyor sanki.

bu mazda 3 kullanıcılarına Allah sabır versin. sanki 89 model 626 ları varmış gibi bir izlenimleri var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motorun oturmasından çok yakıt ile alakalı olduğunu düşünüyorum, piyasada çok sahte mazot olduğunu duymuştum , yakıttan yakıta motorun durumu değişebilir, yakıt alacağınız istasyonu iyi seçin , dikkat edin kaçak demiyorum sahte diyorum bu yüzden çok sıkıntı çeken dizel kullanıcıları olmuştur, doğu taraflarında kaçak sıkntısı var batıtada sahte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Opetten aliyorum hep.3 defa baska yerden de aldim daha once ama durum ayni.arabayi arada manyak gibi kullaninca yani 3000 devirin uzerinde  falan azaliyo sanki sarsinti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Opetten aliyorum hep.3 defa baska yerden de aldim daha once ama durum ayni.arabayi arada manyak gibi kullaninca yani 3000 devirin uzerinde  falan azaliyo sanki sarsinti..

Keşke dizel araç satışından önce bir aylık uygulamalı kurs verseler ve sonunda sınav yapsalar da; sınavı geçenler bu araçlara sahip olabilse...

Keşke !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke dizel araç satışından önce bir aylık uygulamalı kurs verseler ve sonunda sınav yapsalar da; sınavı geçenler bu araçlara sahip olabilse...

Keşke !!

Ibomaz`in bu ara kaygilari cok fazla, onu sakinlestirmeyi basaramiyoruz....  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ibomaz`in bu ara kaygilari cok fazla, onu sakinlestirmeyi basaramiyoruz....  :tey:

Bu ara mı ? Abi ben bildim bileli. İbomaz üye olduğu ilk günden beridir, bu durum böyle...

Bu arada, Fatih abi sen sakin misin ki ? İbomaz'ı sakinleştireceksin !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de kendisine uygun cevaplar veriyorum ya zaten...

Sıfır dizel araç al ve kaygıların olsun... Biz ne yapalım abi, aracım 20 yaşında ve mutlu mesut geçinip gidiyorum...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ara mı ? Abi ben bildim bileli. İbomaz üye olduğu ilk günden beridir, bu durum böyle...

Bu arada, Fatih abi sen sakin misin ki ? İbomaz'ı sakinleştireceksin !!

Ilhan, malum tip tartislamalari is geregi hafta da en az 3 kez yapiyorum. Bunlar anormal degil. Sagduyumu kaybetmeme yeterli sebep degil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 yaşındaki çocuk "baba araba niye titriyor, baba o ses ne diye soruyorsa" demekki normal olmayan durum bu.Allah'a şükür sadece kendi arabamı da kullanmıyorum.2004'den bu yana dizel de kullanıyorum.otomobilinden kamyonetine kadar.normal nedir, anormal nedir ayırt edebiliyorum.Fatih Beye teşekkür ediyorum sabırla yazdığı ve samimi cevapları için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 yaşındaki çocuk "baba araba niye titriyor, baba o ses ne diye soruyorsa" demekki normal olmayan durum bu.Allah'a şükür sadece kendi arabamı da kullanmıyorum.2004'den bu yana dizel de kullanıyorum.otomobilinden kamyonetine kadar.normal nedir, anormal nedir ayırt edebiliyorum.Fatih Beye teşekkür ediyorum sabırla yazdığı ve samimi cevapları için..

6 yaşındaki çocuğun sorusunu; "henüz servise gitmediğimiz için niye titrediğini bilmiyoruz yavrucuğum" diye cevaplayabilirsin en basitinden...

En başında söyledim, aracında anormallik varsa servise götür, garanti kapsamında değil mi?

Hadi biz neyse de, durduk yere 6 yaşındaki çocuğun da kafasını karıştırıyorsun.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aracın hareket halindeyken rölantıdaki devri ile duran halindeki devri fark ediyor çok ilginç. Hidrolik pompası ile alakalı herhalde ki frene bastığınızda biraz daha düşüyor devri. Hatta önce altlara gidiyor sonra yukarı çıkıyor. Dizel araçlarda böyle bir olay daha önce görmedim. Aracın boşta frensiz haldeki devri yaklaşık 700 d/d. Acaba bu durum benim aracıma mı has, var mı böyle bir durumla karşılaşan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...