Jump to content

Korna Sesinde Değişiklik (2011)

kepelet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Korna da problem oluşmuşsa; üzerindeki diyafram ayar vidasından ayarlama yapılabilir ancak elinizin biraz bu işlere yatkın olması gerekir... Elektrikçiniz maharetli ise o da yapabilir bu tür sorunları...

Ancak; diyafram arızalı ise yapacak bir şey yok, korna değişecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çoğu kişide oluşmaya başladıysa acaba araç altında su vs alma ihtimali var mı ? Yerine bakmak lazım nerede hiç dikkat etmedim.

Gerçi benim 3 seneyi geçti hiç sorun yaşamadım. Ama kapalı garajda duruyor çok soğuğa maruz kalmıyor. Bu açıdan bakılırsa üzerine su alma vs de değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sol tekerin olduğu tarafta baya altlarda üsten bakınca gözükmüyor. Kaza yapmış bir arata gördümüştüm. Evet yere çok yakın su alabilecek bir yerde. Insanda olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün serviste kornayıda gösterdim. Bizim araçta 2 tane korna varmış. Biri sagda biraz yukarda diğeri sol altta. Dediğim gibiymiş sol alttaki önceleri arasıra çalışıyordu. Şimdi çalışmıyormuş. Söktü içinde su vardı resmen ve 2 haftayı geçti hava yağışlı değil içine su doluyormuş. Güneş'te tutacağım biraz içindeki su kuruyunca tekrar takacaklar. Çalışırsa tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar sol altaki korna çabuk bozuluyor.ben de aynı sorundan sanayi de değiştirttim malum anamurda mazada servisi yok.bu arada 2 mazda 3 arabamla 8 sene geçirdim ilk defa bi parçası bozuldu . o da korna. toplam 180 bin km bozulan tek parça korna.işte araba bu diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka bir yana Okan, problem ben de dahil birkaç kişide var , senin böyle bir gözlemin var mı ?

su alanını gördüm. tampon alt hizasının üstünde suya girersen su direk içinde kardeşim...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sol korna yaklaşık 1 senedir bozuk yani sesi çıkmayacak kadar az ve cırtlak öyle kullanıyorum servis tanesine 130 lira dedi dalgamı geçiyon dedim sen :) servis çalışanı bile diyor git dışarda hella taktır :D param olursa zaten f1 taktıracağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...