Jump to content

Motor Yağ Kapağını Açınca Stop Ediyor

dorukhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar,

91 model 626'ım var. yeni aldım, motor yağ kapağını açınca araba stop ediyor, yağ çubuğunu çekincede devir oldukça düşüyor, bunun sebebi ne olabilir, tecrübesi olan var mıdır ?

Teşekkürler,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla kardeş ilk defa böle bişey duydum normalde o dediğin kapak veya yağ çubuğunun herhangi bir basınç engelleme özelliği yok ama şöle olabilir üst kapakta bir sorun varsa veya sübaplarda hava emiyor olabilir oralardan bir ustaya göstermek gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla kardeş ilk defa böle bişey duydum normalde o dediğin kapak veya yağ çubuğunun herhangi bir basınç engelleme özelliği yok ama şöle olabilir üst kapakta bir sorun varsa veya sübaplarda hava emiyor olabilir oralardan bir ustaya göstermek gerek.

Teknik olarak tam bilgim olmasa da; bu sorun motora bir şekilde hava kaçağının olduğunu gösterir...

Yorum mantıklı ve yerinde.

8:)

İyi bir usta teşhisi koyar zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teknik olarak tam bilgim olmasa da; bu sorun motora bir şekilde hava kaçağının olduğunu gösterir...

Yorum mantıklı ve yerinde.

8:)

İyi bir usta teşhisi koyar zaten.

hiç durma kimseyede elini sokturma arabana direk servise git istanbul da servis bol hangisini sormak istersen o konuyla ilgili arattır forumda karşına çıkar.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız fakir karışım ile çalışıyor. LPG yi fazla kısmışlar. yağ kapağını açınca da karter emişinden daha fazla hava girdiği için aracınız stop ediyor. İşin ehli bir tüpçüye gidip ayarla birlikte motorunuzun hava alan yerlerini kapatırsanız aracınız daha az yakar. Yani bu bir problem değil ayar bozukluğu kafayı takacak bir şey yok  :)

Kolay gelsin

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler zoptrik kardeşim, forumda baktığım konularda senin faydalı yorumlarını görüyorum, hava filtresine iki ayrı yerden hava girişi var ondan da olabilir diye düşündüm şimdi, ben bir tüpçüye gideyim o zaman, sonuçtan sizleri haberdar ederim, iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...