Jump to content

Yeni OGS Uygulaması - 30 km/saat Geçiş Hızı Sınırı

Oscaryasa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• emregc

4

• Onur

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Forumun en çok sevdiğim tarafı da bu;

İllâki konuyu; eğlenceye, gırgıra, espriye bağlıyorsunuz... İyi ki; buradayım... Eğlenceli...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrikler Fatih  :) sayenizde Otomatik Geçirme Sistemi epey yaygınlaştı,  Ankara'ya / İstanbul'a her yolu düşenin taktırmasında yarar var,  yalnız  dikkatli ve yavaş geçmeli yoksa  geçiriyorlar arkadan, kontörlerin fazla düştüğü de olur, 1,5 TL lik  yola 14 TL ödenir bazen kızmayın , oda sistemin şanındandır  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O tür durumlarda itiraz ile hemen düşüyorlar , haklarını yememek lazım . Bana bir kere oldu şimdiye kadar telefon açtım düzelttiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün akşam bi test edeyim dedim, İstanbul -Adapazarı yaptım  :) resmen torba bir uygulama...

Yol boştu 120-140 gittim, gişelere yaklaşınca kendimi yavaş geçmek üzere ayarladım, hızımı düşürdüm tam geçerken km ye baktım  hızım 60 km/saat, 140 la giderken yavaşlama algım beni 60 km ye düşürdü, oysaki 30km lere düştüm zannediyordum

Diğer gişede hızımı 30km ye indirmek istedim göstergeye bakarak, 30km ye inince resmen panik fren yapmış gibi bişey oldum,  durmak ile eşdeğerdi, arkadan gelen varmı bakmak aklıma geldi...

Kısacası otobanda gazlarken, 30 km sürate inmek birden o kadar kolay değil, insan kolay algılayamıyor, panik fren yapmak gibi bişey , bu uygulama kaş yapalım derken göz çıkarmaz umarım, millet arkadan birbirine vurursa kıymeti yok,  3 tane kaza oldu diye yapılan uygulama hergün 33 kaza ya sebebiyet vermemeli...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

Dün akşam bi test edeyim dedim, İstanbul -Adapazarı yaptım  :) resmen torba bir uygulama...

Yol boştu 120-140 gittim, gişelere yaklaşınca kendimi yavaş geçmek üzere ayarladım, hızımı düşürdüm tam geçerken km ye baktım  hızım 60 km/saat, 140 la giderken yavaşlama algım beni 60 km ye düşürdü, oysaki 30km lere düştüm zannediyordum

Diğer gişede hızımı 30km ye indirmek istedim göstergeye bakarak, 30km ye inince resmen panik fren yapmış gibi bişey oldum,  durmak ile eşdeğerdi, arkadan gelen varmı bakmak aklıma geldi...

Kısacası otobanda gazlarken, 30 km sürate inmek birden o kadar kolay değil, insan kolay algılayamıyor, panik fren yapmak gibi bişey , bu uygulama kaş yapalım derken göz çıkarmaz umarım, millet arkadan birbirine vurursa kıymeti yok,  3 tane kaza oldu diye yapılan uygulama hergün 33 kaza ya sebebiyet vermemeli...

aynen katılıyorum. bu sebeple "yaptım oldu" türü uygulamalar tamamen saçmalık oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlis hatirlamiyorsam surati direk 30km/s'e dusurmuyor, oncesinde de surat dusurulmesi icin tabelalar oluyor diye biliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

Yanlis hatirlamiyorsam surati direk 30km/s'e dusurmuyor, oncesinde de surat dusurulmesi icin tabelalar oluyor diye biliyorum...

evet var, önce 90 sonra 70 yazıyor.

:)

ayrıca Amerika' da bizim dostumuz :D:D:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yalnız 1 Nisan'dan itibaren diyor yazıda. Siz 1 Nisan'dan sonra tekrar bir deneyin bakalım :)

Bir şey olmaz ise geçmeye devam ederiz :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben her sabah Kartal gişelerinden otobana giriş yapıyorum. 30'la girmeye kalksam ittire ittire 60'a çıkarırlar beni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gişelere yaklaşınca DÖRTLERİMİ YAKARIM arkadaş, hem ilgili merciye selam olur, hemde arkayı kollamış olurum  bir miktar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Coniler dostumuzdur, bende severim kendilerini :D

bilirmisiniz ..  1  2 3  ler yaşasın Türkler .4 5 6  bilmem ne  felan .. sonunda ne derdik .. sen gerçi bilmeyebilirsin .. şunu derdik sonunda .. 13-14- onbeşşş  a me ri ka kardeş ..

Konuya gelecek olursak  Absurt bir uygulama .. Sıkışık olan trafik bu sebepten daha da sıklaşır .. Otobanlarda gec vakitte uygulanabilir bence .. o da 30 değil ..50-60 km/h olur  yaw ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1-2-3 ler Yaşasın Türkler,

4-5-6 Polonya battı,

7-8-9 Alman domuz,

10-11-12 ..... tilki,

13-14-15 Amerika kardeş,

16-17-18 ortada kaldı Portekiz..

Çocuk tekerlemesi, tilkiyi hatırlayamadım yalnız.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1-2-3 ler Yaşasın Türkler,