Jump to content

Rölantide Stop Etme

emooo86
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

değerli arkadaşlar yine ben kusura bakmayın kafanızı sisiricem benim arabanın sorununu muhakak biliyorsunuzdur anlatmıstım eskiden ani durmalarda motor ısındığın devir birden dumede yani debriyaja bastığımda araba stop ediyor yada titriyordu ama ustanın biri ne yaptıysa ayarlar daha beter oldu simdi araba jikle görevden cıkımından itibaren stop etmeye baslıyor yaniş devir 1000 altına dusmeye basladığı zman baslıyor stop etmeye birde eskiden hemen calısan araba simdi stop edince marsa basıyorum boğuluyor calısmıyor arabya gaz vererek calısıtırıyorum anca birde bence bu aracın arızasının puf noktası surası arac normal olarak cok iyi calısıyor mesela debriyaja hiç basma araba gidiyor ama ne zman debriyaja bastığım vites değiştireceğim zamn devir tak duşüyor araba stop ediyor lütfen ya yardımcı olacak arkadas aranıyor ya bursada usta aranıyor bu işe bakacak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle konu yanlış yerde açılmış belirteyim...

Hava akışmetresi değişecek demiştiniz, bu sorununuzu çözmedi mi?

Öncelikle bulunduğunuz yerde Mazda'lara kim iyi servis veriyor, kimin ustalığı iyi küçük bir araştırma ile belli olur...

Öncelikle bu tarz bir araştırma yapın bence, koskoca Bursa'da bu işi hakkıyla yapan ustalar mutlaka vardır...

Kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok hava akis metrede takıldı yOk sorun aynı makinede arızada göstermiyor acaba diyorum emme manifoldunda ki contadan olabilirmi yada tamirci uğraşırken bir kabloyu takmayı unutmuş olabilirmi rolantiyle ilgili

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...