Jump to content

Cam Otomatiği

flaping
 Paylaş

Sizin Aracınız da Hangisi Mevcut ?  

10 oy

1. 1. Sizin Aracınız da Hangisi Mevcut ?

• hepsi ışıklı
      5
    • sadece sürücü
      5

Tavsiye Edilen Mesajlar

2009 ve üstü bazı modellerde kumandalar ışıklı bazı modellerde ise sadece sürücü tarafı ışıklı

bun durumun sıkıntısını yaşayıp değiştirme girişiminde bulunan arkadaşımız varmı acaba?

post-3514-141695288473_thumb.jpg

post-3514-141695288477_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef böyle bir durum var . Aşağıdaki konuyu incelediğinde detayları görebilirsin

http://www.mazdaclubtr.com/22586/mazda3-2010-2011-impressive-farklar/

Soruna gelecek olursam, genel olarak masraf edip değiştirmek yerine insanlar kabullenmiş görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben fiyat alamadım bu değişiklikle ilgili. Çift kademeli yapılası zor olabilir ama en azından tüm tuşların ışıklı olmasını isterdim. Fiyat alabilseydim ciddi ciddi düşünürdüm. Hatta abes bir fiyat olmadığı taktirde kesin yaptırırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat alan arkadaşımız yok galiba  aslında bu eksikliği bir şekilde düzeltmek gerekli en iyisi mazdaya dilekçeyle başvurmak bence

en fuul aracını alıyoruz ama bu  ve bunun gibi özellikler eksik ve hatta modell yılına göre değişiklik gösteriyor 2010 da çoğu özellik 2011 yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat alan arkadaşımız yok galiba  aslında bu eksikliği bir şekilde düzeltmek gerekli en iyisi mazdaya dilekçeyle başvurmak bence

en fuul aracını alıyoruz ama bu  ve bunun gibi özellikler eksik ve hatta modell yılına göre değişiklik gösteriyor 2010 da çoğu özellik 2011 yok

Çoğu değil de bazı detaylar yok demek daha doğru. Ancak size katılıyorum sinir bozucu bir durum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Etrafım daki herkezi mazdacı yapmak için çaba harcarken :)

onların böyle şeylerden kaçırması beni üzüyor o değil birisi aaa bu özellik yokmu sende o kadarda para vermişsin  dediği zamanda susup kalıyorsun savunamıyorsun.

adam anahtarlığı teke düşürmüş , çakmaklığı bile çıkarmış neden türkiyede vergiler fazla fiyat artıyor. prestijin azalıyor onu gören yok 5 ay geçmiş hala televizyonlarda bir reklamın yok

ne diyeyim bilmiyorum ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...