Jump to content

Mazda 3 Hangi LPG Kitini Kullanıyorsunuz ?

lord_phoenix
 Paylaş

Mazda 3 Hangi LPG Kitini Kullanıyorsunuz ?  

54 oy

1. 1. Mazda 3 Hangi LPG Kitini Kullanıyorsunuz ?

• BRC
      36
    • Atiker
      8
    • Lovato
      5
    • KME
      1
    • Aldesa
      1
    • Romano
      5

Tavsiye Edilen Mesajlar

Torque & Elm327 adlı bir konu açmıştım okuyabilirsiniz. Yağlamalı sisteme zararlı diyenler olduğu kadar faydalı bulanlar da var. Elle tutulur bir veri yok ortada, ama kullananların da şikayeti yok.  Birileri bu yağın yanıcı kerosen olduğunu söylemişti ve silindir içi sıcaklığı artırdığını ve aldatmaca olduğunu belirtmişti, hatta satıcıların içeriğinden haberi bile olmadığını söylemişti.

yarisimle obd atiker kullandım memnundum, şimdiki kaliteli denilen prins in bulunduğum ilde adam gibi yetkili servisi olmamasından dolayı sıkıntı çekiyorum. Öyle ki cır cır öten regülatörü bile halledemediler. Bulunduğunuz ildeki hangi usta namı iyiyse, detaylı yol ayarı yapıyorsa ona gidin. Hallederiz abicim diyerek başlayıp da yolda ayar da nedir diye devam ediyorlarsa kaçın oradan. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mutlu hocam yazınız benim için çok faydalı oldu. Bahsettiğiniz Yazınızı okuyacağım bulabilirsem.

Demek ki Usta ve bilgili servis çok önemli zaten bilgili ise ilgili de olur problemlerde çözüm de üretebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

brc my 11 kitini kullanıyorum 1,5 yıla yaklaştı hiçbir sıkıntı yok tavsiye ederim ayrıca en iyi ustalardan adem ustada brc yi tavsiye etmiş geçenlerde ekinci otomotiv sitesinde soru cvp bölümünde okumuştum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LiquidSi by Vialle. Çok olmadı takalı ama gayet memnunum. KM'de 40-50 kuruş arasında yakarken epey bir yakıt tasarrufu sağladığını söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

M. Soner Yıldırım

2.el arabama taktırdım 50 bin km kullandım tamam yakıtta büyük tasarruf ama masrafı bir yerden sonra can sıkmaya başlıyor. İnanın 210bin de sattığım arabamı lpg sorunu hariç servise götürmedim ( kaza hariç )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...