Jump to content

Mazda 3'den bir ust sinifa gecis icin tavsiyeleriniz

MFSX

Asagidaki araclardan hangisini tavsiye ediyorsunuz ?  

33 oy

1. 1. Asagidaki araclardan hangisini tavsiye ediyorsunuz ?

• Skoda SuperB
      3
    • VW Passat CC
      5
    • Volvo S60
      13
    • Toyota Camry
      12

Tavsiye Edilen Mesajlar

arabistan camry dolu :) volvo güzel ama çinliler aldı onları hangi parçası nerede üretiliyor bilmiyorum. o kısım aklımda soru işareti olmakla beraber s60'ı burada full almaya kalkınca 120bin gibi saçma bir rakam çıkıyordu. aksesuarları kıyaslamak lazım .

birde camry de atmosferik moto var.  turbo motordan daha iyi tepki verir, daha zevkli kullanım sunar ve daha az masraf çıkarır kanımca. yalnız camry alırsan o ahşap kısımları almasan oluyor mu ? :D gıcık oldum o ahşap kaplamalara :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabistan camry dolu :) volvo güzel ama çinliler aldı onları hangi parçası nerede üretiliyor bilmiyorum. o kısım aklımda soru işareti olmakla beraber s60'ı burada full almaya kalkınca 120bin gibi saçma bir rakam çıkıyordu. aksesuarları kıyaslamak lazım .

birde camry de atmosferik moto var.  turbo motordan daha iyi tepki verir, daha zevkli kullanım sunar ve daha az masraf çıkarır kanımca. yalnız camry alırsan o ahşap kısımları almasan oluyor mu ? :D gıcık oldum o ahşap kaplamalara :)

Sorma.. ben de kil oldum ahsap gorunume ama maalesef farkli secenek yok Rusya icin. ABD'den vinil kaplama getirebilecegini soyledi bir arkadasim.Bakalim artik , deneriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski bir Skoda kullanıcısı olarak SuperB piyasadaki en kaliteli ve donanımlı araçlardan bir tanesi. Bu tarz araba almadan önce mutlaka bir skoda bayisine uğramak gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Mazda 3 u henuz elimden cikaramadigim icin anket guncel arkadaslar.. Volvo diyenler cogunlukta su an icin. Bu arada , hyundai sonata ve bir kez daha C180 i denedim. Camry ,Sonata'dan daha iyi bir alternatif bu yuzden eledim. C180 ise kasko ve servis acisindan simdilik beni yoracak gibi.1,5 yil sonra kredilerim bitince 4matic bir Merso bakmaya karar verdim simdiden. Su an icin oncelikli tercihim Camry.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

S60 dedim ama Camry'de çok güzelmiş yahu, aklım onda kaldı, bence ikiye düşür sen seçenekleri.... :D

Selman Abi sorma.. Camry diyorum ben de baska bisey demiyorum.Ama s60 i kullandim tank gibi alet o da :) ah bu kararsizlik ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesinlikle önerim mazda 323 HB başkasını alma derim ben :D ( benim gözümde aracım üst sınıf) :D

seni sakaci ))))) 3. Mazda'yi almiycam arkadas,inat ettim )))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaş 40'a kadar Volvo S60, 40'dan sonra Camry. Camry güzel hoş harika bir otomobil, bu tartışılamaz bile. Amerika'da en çok satılan otomobillerden birisi. Ama ne bileyim birazcıkta otomobil kişinin ruhunu yansıtmalı diye düşünüyorum. MFSX senin yaş daha 31, Camry çok ağır durmazmı.

Camry böyle ne bileyim çoluk çocuğu büyüttüp,unu eleyip duvara astıktan sonra, alınacak otomobil gibi geliyor bana. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Camry fotolarda , S60 sokakta guzel gorunuyo yalniz )) bir de bariz derecede sac farki var aralarinda. Camry'e yaslansan popo izi kalacak gibi )) S60 da tam tersine tank gibi.. Sanirim ben kazadan sonra bunu da goz onune aliyorum artik ))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaş 40'a kadar Volvo S60, 40'dan sonra Camry. Camry güzel hoş harika bir otomobil, bu tartışılamaz bile. Amerika'da en çok satılan otomobillerden birisi. Ama ne bileyim birazcıkta otomobil kişinin ruhunu yansıtmalı diye düşünüyorum. MFSX senin yaş daha 31, Camry çok ağır durmazmı.

Camry böyle ne bileyim çoluk çocuğu büyüttüp,unu eleyip duvara astıktan sonra, alınacak otomobil gibi geliyor bana. :)

Ozellikle icerideki ahsap gorunumden sonra ben de ayni seyi dusunmustum. Camry, kullanana kadar alternatif bile degildi benim icin. Arka koltuk mesafesi cocuk koltugu oldugu icin onemli ben de.Bu acidan cezbetti mesela ilk bakista. Ardindan Hicbir lux araci aratmayacak direksiyon ve konforlu surus. 2.5 lt 181 bg motor zaten aninda tepki veriyor her istege..guvenlik ust seviyede.. arac yere de cok yakin degil, bu da onemli Rusya sartlarinda.. 10 hoparlorlu JBL ses sistemi ve de mukemmel otesi arayuze sahip multimedia sistem (tek eksisi dvd okumamasi). Kisacasi İnfiniti fx37 de alistigim hersey sadece yere daha yakin olarak Camry'de sunulmus. cok begense de "Biraz yasli isi bu arac biliyosun dimi?" dedi esim test ettikten hemen sonra. " Buyuklerin bi bildigi varmis demekki!" dedim )) hala da oyle dusunuyorum :) Kredilerim bitene kadar kullanir (maximum 2 yil) nasipse Merso hayalimi gerceklestiririm zaten ;) Bana o zamana kadar beni uzmeyecek, masraf acmayacak arac lazim. Hem odemeler hem de bos zamanimin olmayisini goz onune alirsam su an icin en guvendigim model Camry. Hakkinda daha 1 olumsuz yorum bile okumadim DVD okumayan multimedia sistem disinda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tr de cok saglam satacak bir alet aslinda neden yoksa artik anlamis degilim. Sanirim 2.5 lt den baslayan motor yuzunden belki de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam bu seçeneklerde kesinlikle camry derdim... bi defa duruşu tank gibi arabanın ve büyük araba... bende nedense genişlik ve büyüklük takıntısı var :D

burada volvo servisinde bir arkadaşla konuşmuştum volvolar genelde daha çok problem çıkarıyormuş ve daha pahalı oluyormuş tr şartları için tabi... volvo servisinde çalışan bir usta ile volvo ve mazda karşılaştırması yapmıştık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam bu seçeneklerde kesinlikle camry derdim... bi defa duruşu tank gibi arabanın ve büyük araba... bende nedense genişlik ve büyüklük takıntısı var :D

burada volvo servisinde bir arkadaşla konuşmuştum volvolar genelde daha çok problem çıkarıyormuş ve daha pahalı oluyormuş tr şartları için tabi... volvo servisinde çalışan bir usta ile volvo ve mazda karşılaştırması yapmıştık...

evet servis ve yedek parca bakimindan burada da Volvo Toyota'dan daha pahali.Bu da Camry'e yogunlasma bahanelerimden birisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alışılır alışılır insanoğlu nelere alışmıyorki.. ilk bir ay görürsün sonra görmez güzn zaten.. ayrıca bence o kadar fena da değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

mazda 3'ün bir üst sınıfı olarak mazda 6 öneririm :) tabi bu sunduğunuz seçenekteki arabaların hepsi çok iyi. ama tercihim superb olur. hepsini inceledim en donanımlısı superb.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...