Jump to content

Hangi Navigasyon Cihazı, Hangi Harita?

domestos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim saçma sapan Pirahna için bi arkadaş igo yazılım göndermişti, linkini bulabilirsem pm atarım...

O da güncellenemiyordu ama benim piranhadaki navteq yazılımından on kat daha iyiydi.

Teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• fkafka

6

• İlhan

7

• Erdoğan Ardıç

13

• domestos

22

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Arkadaşlar 2 sene önce eşimin hediyesi olan navking navigasyon cihazından hiç memnun değilim. Route 66 diye saçma sapan bir yazılımı var. Ne güncellenebiliyor ne de adam gibi yol bulabiliyor, kaç kez ayar yaptırdım sonuç aynı :( igo yazılım yüklenebiliyor mu benim cihaza? ya da nerde yükletebilirim kullanışlı bir program? yardımcı olursanız sevinirim :S

Demekki bayanlar, eşlerine teknojik cihazları hediye olarak almamalı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alternatif olarak : Navigasyon cihazının yerine gps destekli bir Android Tablet alın ya da gps destekli bir telefon galaxy s 2 mesela veya note sonra ister igo olmadı navigon onuda beğenmediniz copilot Live ya da  sygic  ....yükleyin istediginiz gibi kullanın .Sahsen böyle yapıyorum ;)

S2 cihazımdan tepetaklak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Konuyu bi hortlatayım dedim, ihtiyacı olanlara ışık tutması açısından...

;D

Next 535 navigasyon cihazını 8 aydır kullanıyorum, harita yazılımı Başarsoft ve arayüzü İGO primo 2,0

Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuyla pek alakalı değil ama android cep telefonumda igo primio 2 kullanıyorum.telefon değişikliği yaptığımda bi önceki telefonumun ekranı küçük olduğu için yenisinde programı yüklediğimde ekran haliyle küçük kaldı.bunun çözümüde telefonunuz hangi çözünürlükteyse syst. dosyasına onu girin ve kaydedip öyle çalıştırın programınız hazır ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldığın hizmet düşünüldüğünde pahalı sayılmaz bence.

8:)

Orası öyle tabi abi  :) ama bazı zihniyetler navigasyona o kadar para verilmez diye düşünüyorlar  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Orası öyle tabi abi  :) ama bazı zihniyetler navigasyona o kadar para verilmez diye düşünüyorlar  :kafa:

Burada önemli olan senin düşüncelerin ve bütçen...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Navigasyon candır, can. Arada şehir dışı yerleşim yerlerinde, köyde vs. sıçsa da, ihtiyaçtır. Bu güne kadar İstanbul'da bir çok yere nokta atışı ile gittim. Arada yolu uzatsa da, bir adresi saatlerce arayıp, 50 ayrı kişiye sormaktansa, navigasyon iyidir. Yemi, suyu yerine geçerli olan harita güncellemesini yap, sonra keyfini sür. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece adres bulmaya yaradığı düşünülür ama ayrıca gidilecek yere fazla dolaşmadan ve adres sormadan götürdüğü için yakıt tasarrufu sağlar,yollardaki hız limitlerini gösterir  ve limit üstündeyseniz sizi görüntülü ve sesli uyararak ceza yemenizi önlemeye çalışır,yolda benzin azalır size en yakın benzinciyi söyler, gecenin bir vakti nöbetçi eczane lazımdır ve internetten bulduğunuz o geceki nöbetçi eczanenin kapısına götürür.Bu liste bu şekilde uzayıp gider.

Navigasyon sistemi, kullanmayan insanlar için faydaları yeterince anlaşılamayan ve çoğu zaman gereksiz görülen bir alet. Yalnız ben bunun tam aksini düşünüyorum.Aracımda her daim açık vaziyette değil ama spontane gelişen birçok durumda bu alet bana 'Seni icat eden adamdan Allah razı olsun' dedirtmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşlevini yerine getiremeyenler için de;

"seni bu şekilde icat edeni Allah bildiği gibi yapsın" dedirttiğide oldu şahsen.

:D

O yüzden bu konuyu açma gereği duymuştum.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, iyi bir seçim yapmışsınız. Dediğiniz gibi, işini doğru şekilde yapmayan yararından çok zarar getirip hem sinir bozuyor hemde kafa karıştırıyor.

Yolunuz açık, Navigasyonunuz Egnos ve Gallileo uydularına her daim bağlı kalsın.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, iyi bir seçim yapmışsınız. Dediğiniz gibi, işini doğru şekilde yapmayan yararından çok zarar getirip hem sinir bozuyor hemde kafa karıştırıyor.

Yolunuz açık, Navigasyonunuz Egnos ve Gallileo uydularına her daim bağlı kalsın.  :hi:

İyi dileklerin için teşekkürler, kazasız günler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...