Jump to content

Mazda3 HB Potansiyel Bir Tıkırtı ve Çözümü

CaRaBeeN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben bagajdan gelen lıkırtı gıcırtı gibi sesi ararken şunu bulmuştum:

3. stopun olduğu plastiği açtığınızda, 3. stop lambası yerinde çok fit durmuyor..elinizle sağa sola oynatırsanız oynadığını ve plastik olan 3. stop lamba çerçevesi metal karosere değdiğini göreceksiniz..işte bende oraya bir pamuğu bantla yapıştırdım..

Ha o sesi duyuyomuydum duymuyordum..ama belki duyanınız vardır :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Biran abi heçbek ler için geçerli..Ama dediğim gibi pek duyulacak bi tıkırtı değil..ben bunu yapınca herhangi birşey değişmedi..yani iyice bi çukura falan gireceksin ve arkada oturacaksın ve kıl olacaksın ki duyasın :P

ama şu an çok sıkı bir şekilde duruyor orası  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat Volkan'dan daha hassas çıktı bu tıkırtılarda.

Ellerine sağlık Murat. Çok güzel bilgiler alıyoruz senden..

Volkan tıkırtıları çıtırtıları duyuyor ama çözmek için birşey yapmıyor.  8:)

O kadar tesisat için ön konsolu söktürdü insan o sıra bi el atardı..ben de sökecem ileride ve heryeri mıncıklayacam..bir sonraki projem bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat size imreniyorum ben cesaret edip sökemem biryerleri bozarım diye aslında söküp karıştırmayı severim ama  :)

Abi bende cesaret değil de kıyamam aslında..Hatta sırf başkası özenerek sökmez diyerekten tesisat yaptıracağım zaman ben söküp öyle teslim etmek isterim arabayı..

Hatta film çekilirken adam orayı sökerken çaaaat diye söktü bişey fırladı aha dedim gitti işte içim eridi..sonra buldu o parçayı da rahatladım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı komple demonte etmeni sabırsızlıkla bekliyoruz :2funny:

onu da yapanlar var..komple söküp yalıtım malzemesiyle kaplıyorlar arabayı..ama işte dediğim her bir müdahale potansiyel bir tıkırtı çıtırtı demek benim lügatımda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

onu da yapanlar var..komple söküp yalıtım malzemesiyle kaplıyorlar arabayı..ama işte dediğim her bir müdahale potansiyel bir tıkırtı çıtırtı demek benim lügatımda..

sen dayanamassın,alışmış kudurmuştan beterdir derler garanti söker dagıtırsın :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...