Jump to content

Rx8 Yeni Motor Taktırmak Hakkında

cefe
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese selam arkadaşlar. ben çağatay.  rx 8 almayı düşünüyorum ve sizlere bir sorum olacak.

2006 model bir rx 8 e sandık motor takarsam orjinal mazda servisinde herhangi bir kötü durum yaşar mıyım ? yaşarsam ne gibi problemler olur bunlar? cevaplayabilirseniz sevinirim. kazasız günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer faturali ve ruhsata isletebilirsen hiç problem yasamazsın ama servis sonuçta arabana ne olursa olsun bakar ve ücretini alır esas ruhsat işi daha önemli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıfır motor bir masraf,onu taktırmak masraf,birde yasal prosedürde.1 milyar cıvarında olduğu söyleniyordu,neden sıfır motor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çünkü şu anda araçta olan motorun masrafı 5 bin tl civarı... bende 5 bin tl verip yaptırmaktansa 5 bin tl daha verip sıfır motor sahibi olmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. sonuçta bir kere büyük masraf çıkaran araçtan sorunsuz çalışmasını beklemek yanlış geldi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çünkü şu anda araçta olan motorun masrafı 5 bin tl civarı... bende 5 bin tl verip yaptırmaktansa 5 bin tl daha verip sıfır motor sahibi olmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. sonuçta bir kere büyük masraf çıkaran araçtan sorunsuz çalışmasını beklemek yanlış geldi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Doğru bir yaklaşım bence... Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arızalı olup, onarılamayan otomobilin motorunun yerine, Fabrika'dan temin edilen yeni sıfır motor için kullanılan ibare diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fabrikadan sandıkla geliyor :)

daha acık olarak moturu sadıgın içine koyup yolluyor al sana sadık motor oluyor  :tey: :tey: :tey: isin sakası bi yana arkadas iyi karar vermissiniz sıfır motor konusunda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sandık motorun takması işçilik dahil ortalama 11/12 bin tl ama ruhsata işletme vs. onlara da ortalama yine nerden baksan 200/300Tl harcarsın diye tahmin ediyorum.. Bence en mantıklısı sandık motor almak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest sistempro

nasıl olur ya rx8 in sıfır  bir vankel  motoru 12.000 tl mi şimdi bir yanlışınız olmasın.

12 bin liraya tamiz bir lantis alınır  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Merhaba

Forumdaki ilk mesajım buradan bir soru olacakmış:

Sandık motor şeklinde motor değişirken, ateşleme bobinleri ("coils") de değişmiş oluyor mu?

Yoksa sandık motor değiştiği zaman, eski motora bağlı bobinler kullanılmaya devam mı ediliyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Forumdaki ilk mesajım buradan bir soru olacakmış:

Sandık motor şeklinde motor değişirken, ateşleme bobinleri ("coils") de değişmiş oluyor mu?

Yoksa sandık motor değiştiği zaman, eski motora bağlı bobinler kullanılmaya devam mı ediliyor?

Forumda  Bursa'dan Orhan Usta vardı sizin araçların motoru üzerine çalışan, buralardaysa size yardımcı olacaktır veya üye linkinden özel mesaj atabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/index.php?action=profile;u=6221

Gerçi kendisi reklam için üye olmuş gibi geldi bana ama, sen yine de bir iletişime geç istersen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda  Bursa'dan Orhan Usta vardı sizin araçların motoru üzerine çalışan, buralardaysa size yardımcı olacaktır veya üye linkinden özel mesaj atabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/index.php?action=profile;u=6221

Gerçi kendisi reklam için üye olmuş gibi geldi bana ama, sen yine de bir iletişime geç istersen.

bizim evo yapmiyo mu bu isi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...