Jump to content

Allah Yardımcıları Olsun...

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vallahi arkadaşlar aynı sorun bende de olabilir. Şimdi ben, uzun süre otomatik vites Honda kullandıktan, sonra Guzu'ya geçtim. Yokuşlarda ve hafif meğillerde 1.viteste yada geri viteste tırmanırken garip bir ses geliyor arasıra. Bende debreyaja iyi basmadığımı yada çabuk çektiğimi düşünerek  yokuşlarda sürekli el freni ile kalkıyorum. El freniyle kalktığım zamanlar hiç bir sorun yaşamadım. İşin ilginci her yokuşta ve meğilde olmuyor bu dediğim. Debrayaja alışamadığımı düşünerek dik yokuşlarda el freniyle kalkıyorum genelde. Bu şekilde el freniyle kalkmalarımda hiç karşılaşmadım bu sorunla sesle.

6 aylık bakım geldiğinde şikayetimi dile getirecektim. Ama baktım aynı şikayetlere ait konu açılmış.

Ben de fırsat bulup yazdım. Servise bakıma gittiğimde ne çıkacak bakalım.?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Gökhan

5

• mtutun

8

• gulceece

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

benim arkadaş uzunyaylada(kayseri malatya arası dağbaşıdır) passatla turbo bozdu. Çok kurcalar arabayı kerata. Kendi yapmış neyse turboyu :D sonra o arabayı artık yalama edince audi aldı. a6'nın da turbo bozuldu. çekiciyle götürdüler bu sefer. Ben yoldayken aklımda hep bu passat -audi kardeşler vardı :) çünkü telefonun çekmediği, 60km boyunca sadece 3 araba gördüğüm dağ başlarında gecenin bir vakti bir başıma kalmak istemem yani :D Ben fosfosdan uzak olayım o da benden olsun :)

ilhan umarım sorun yoktur sende. Ama aracın yüksek torkunu idare edememiş olabilir balata. Mustafa abinin dediği gibi olasıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arkadaş uzunyaylada(kayseri malatya arası dağbaşıdır) passatla turbo bozdu. Çok kurcalar arabayı kerata. Kendi yapmış neyse turboyu :D sonra o arabayı artık yalama edince audi aldı. a6'nın da turbo bozuldu. çekiciyle götürdüler bu sefer. Ben yoldayken aklımda hep bu passat -audi kardeşler vardı :) çünkü telefonun çekmediği, 60km boyunca sadece 3 araba gördüğüm dağ başlarında gecenin bir vakti bir başıma kalmak istemem yani :D Ben fosfosdan uzak olayım o da benden olsun :)

ilhan umarım sorun yoktur sende. Ama aracın yüksek torkunu idare edememiş olabilir balata. Mustafa abinin dediği gibi olasıdır.

İyice korkar oldum. VW den,biran önce okutayım bari kediyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...