Jump to content

Ön Kaput ve Ayna Karbon Kaplama Yaptırdım..

alper tantoğlu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hayırlı olsun.güzel olmuş.benim arabamda da var.ama benimki kanallı..ayrıca spoiler varsa onuda yaptırabilrsiniz daha spor gösteriyor. sökmeye kıyamıyorum zaten tüm arkadaşlarım da böyle kalsın diyor....:())

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun.güzel olmuş.benim arabamda da var.ama benimki kanallı..ayrıca spoiler varsa onuda yaptırabilrsiniz daha spor gösteriyor. sökmeye kıyamıyorum zaten tüm arkadaşlarım da böyle kalsın diyor....:())

sizdekinin aynısı kardeşim,fotograf cep telefonu  ile çekildiğinden aslında net belli değil...dokulu ,kabartmalı...aslına bakarsanız ,şantiyelerde inanın binlerce liralık gerçek carbon fiberi (geotextile diye geçer ) çamurun suyun içine sermiştim,o dönem inanın nefret etmiştim...izlemişsinizdir gerçek carbon fiberin materyal kaplaması olarak kullanılması cilası reçinesi gibi pek çok detayı var...biz onlardan çok uzağız ama dediğim gibi şırnakta taş toprak ve başka söylemek istemediğim saldırılara maruz kaldığımdan ufak ta olsa koruma oluyor benim için...hepinize saygı ve sevgiler yorumlarınız güzel dilekleriniz ve üslubunuz için ayrıca tekrar teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pardon çokda dikkatli baktım ama tam seçememişim demekki.ben aldığımda vardı arabada..burda da (aksaray) 70tlye yapıyor usta...güle güle kazasız belasız kullanalım inş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...