Jump to content

Mazda 2012 Kış Servis Kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• S.Halilduru

8

• volkanstars

8

• İlhan

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Fiyatlarda gozle gorulur farklar var..ben 2011 aracimin 40.000 bakimini florya-besyol beka dan yaptirdim ve bakim ucreti olarak 300 liralik fatura sunuldu..imkani olan arkadaslarin burasi ile gorusmesini tavsiye ederim

Parça fiyatları değil de genelde daha çok işçilk fiyatlarında bariz farklılıklar var..

Ben de aynı fikirdeyim. Bir önceki kampanya ile birebir aynı olanlar var. Toplamda fiyat farklılıklarının asıl sebei alınan işçilik ücretleri ve bazı malzeme farklılıkları. Mesela bir bakımda

*Buji

*Silecek lastikleri

*Polen filtresi

*Balatalar

varken diğerlerinde olmayabiliyor. Bunun sebebi ise aracın o anda bu değişime ihtiyacı olup olmadığı.

Ben en son bakımımımda sadece genel kontrol , yağ değişimi ve yağ filtresi değişimi ile bakımı tamamlamıştım çünkü bir ara hava filtresini kendim değiştirtmiştim, polen filtresi ve balataların da bir sonraki bakımda değiştirilmesine karar vermiştik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşçilik fiyatlarında servisin biraz da yardımcı olması gerekiyor düzenli gidiyorsanız eğer.Beni hep aynı servise giderim ve işçilik ücreti de hep makul seviyede..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir önceki servis kampanyasında 50 TL hediye çeki vermişlerdi hatırlıyorsunuzdur. Bu kampanya dahilinde servis hizmetinde kullanabiliyormuyuz bilen varmı yada kullanan varmı ?

Çünkü çekin üzerinde başka kampanyalarla kullanılamaz yazıyor !! Bu da bir kampanya sonuçta sorun çıkarmı acaba çeki kullanmada. Çeki sadece Merser'de kullanabiliyorum, gönlüm Evo'dan yana. O yüzden tereddütteyim, çeki kullanamıyorsam, bana Evo yolları gözükür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım kullanabilirsin ama alabileceğin maksimum indirim 50 TL olur. Eğer bu kampanya ile alacağın indirim 50 TL den fazla ise kampanyaya dahil olman, az ise bunu kullanman mantıklı görünüyor.

Yine de en iyisini Cem bilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçerlilik tarihi yoksa başka bir zaman kullan. Zaten şu anda kampanya var :)

Evo yaparsanız kahvaltı yapalım bir cumartesi sabahtan :)

Ama haftaya cumartesi mesai var bana Bursa yolları görünüyor :)

Ona göre yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçerlilik tarihi 6 aydı 28 Aralık'ta bitiyor. Malum 6 ayda bir kampanya yapıyorlar zaten. Vallahi aslında güzel olur bir denk getirebilirsek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bakımı bugün meb başayarda yaptırdım 10.000 km baklımı 196 tl tuttu.Dexelia olmadığından castrol magnatec kullaıldı.

değişenler yağ,yağ filitresi,hava filitresi.Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende kampanyadan yararlanmak isterdim ama daha servise girmesi için yaklaşık 4000 km var ve aracı sürekli kullanan birisi değilim bunun için servise aracı her 6 ayda bir bakıma sokmayacağımı söyledim km ne zaman dolarsa veya 1 yıldan 1 yıla servise sokacağımı söyledim onlarda bunun karşılığında bir kağıt imzalamamı sölediler bende imzaladım paramın manyağı değilim zaten garantiside doluyor yarın gerek yok her araba gibi 1 yıldan 1 yıla girsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nedir o imzaladığın kağıt Sercan? Zaten garantisi dolan araca ne gerek varmış kağıt imzalatmaya, imzalamaya? Sizi ilgilendirmez diyemedin mi?

Selman abicim durum şöyle; 15 gün önce falan gitmiştim ve garantisi devam ettiği için ve servis günüde geldiği için böyle birşey yapmamı sölediler zaten öyle kağıt falan dediysemde yazı yazdım sadece kağıdın üstüne yazdığım yazı; aracın km dolmadığı için kendi isteğim üzerine bakıma sokmuyorum dedim imzaladım zaten garantiside bitiyor hiç bir sorun olmaz her 6 ayda bir sokacak kadar param çok değil benim zaten borç bi dünya borçsuz insanda bulmak zordur bakımları ne kadar uygun fiyatta olsa devir tasarruf devri her araç gibi 1 yıldan / 100000 km de girsin, zaten bu 6 aylık bakımdan vazgeçmeleri lazım zaten çok kötü şartlarda kullanan adam bunun bilince olup kendi yaptırmalı bakımlarını ne gerek var ki ben 6 ayda bir sokucam tertemiz arabayı 6 ayda hemen yağımı bozuluyor ? o zaman kullanmayalım dexilaı yağı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam zaten ben o kısımlarına karışmam, kendi arabamın kaç km olursa olsun 6 ayda bir yağını değiştiririm orası ayrı, kağıt imzalatma kısmına takıldım, halen de takılmış vaziyetteyim, kimi ilgilendirirmiş garantisi dolan aracın bakımı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sarf malzeme kullanmayın dedim.İşçilik ücreti olarak 59 tl yazmışlar.Geçen sene il aynı fiyatlar karşılaştırdım.Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimde faturada bir sıkıntı vardı. hallettik.

aracın trafiğe çıkış tarihine göre 3 yaşın üstünde oluyor ve %30 indirim olması gerekirken

2010 model diye %15 indirim uygulanmış. durumu anlatınca hemen düzelttiler.

geçen bakımdan kalan 50 liralık hediye çeki eilmde patladı:) kullanamadım. silecek alacaktım ondada kampanya olunca kullanamadım çeki.

silecekler de 90 liraydı, %30 indirim 63 lira falana geldi. yani 27 lira indirim oldu.

aceba diyorum bir sonraki bakım için polen filtresidir, balatadır falan alıp bir kenara koysak mı?

%30 az bir indirim değil. bir sonraki bakımda alır giderim servise yada başka bi yerde yaptırabilirim.

belki parçada indirim olmaz. hediye çeki verirler yine.

ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başayar bana mektup yollamış, gelin bakalım arabanıza diyolar  :)

ben de yarın randevu almayı düşünüyorum,  bakalım ne fiyat verecekler 40000 bakımı için..

gerçi haziran ayında telefonda 196 TL fiyat almıştım 30000 bakımı için ama  fatura 300 TL. olmuştu!!

M.E.B. Başayar 30000 Bakım, 2012 Haziran

yağ : 87

yağ filtre : 10

polen filtre : 59

buji :23

genel temizlik spreyi : 6 (sonradan farkettim koymamışlar)

cam tem. sıvısı : 2.5

karter tapa pulu : 1

hava filtresi : 35

işçilik : 87

(küsüratları yazmadım)

kdv dahil toplam : 298.42 TL.

bu sefer tek tek fiyat alcam telefonda.. bakım öncesi ve sonrası fiyatları yine yazarım..

Bir de Merak ettiğim bikaç soru var,

- Herkes yetkili servise mi gidiyor.. Ankarada bulunup da bakım için kendi ustasına giden varmı acaba??

- Kullanım klavuzunda kontrol edileceği söylenen maddeleri kontrol eden servis varmı??

(geçen sefer Meb Başayar kontrol edilecek şeyleri kontrol etmedi, check up kampanyası vardı, onu da söylememe rağmen zaten onlara her bakımda bakılan şeyler denilerek geçiştirildi, anlayacağınız standart değişecekler dışında bişey yapmadılar.)

- bu sebeplerden ötürüdür ki Meb Başayara çok ısınamadım..

- Ankara da tavsiye edeceğiniz servis neresidir? yetkili,yetkisiz hepsini değerlendirebilirim..

- Herter den veya Opan dan memnun olan yokmu??

Çok soru sordum galiba    ???

cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...