Jump to content

Mazda 2012 Kış Servis Kampanyası

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• S.Halilduru

8

• volkanstars

8

• İlhan

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu demek oluyor ki benim 50.-Tl'lik çekte elde patlamış oluyor. :(

Hediye çeki olanlar için;

Mazda'nın aksesuar listesine bir bakın.Uygun fiyatlı bazı parçalar var. En azından Mazda amblemli metal sibop kapağı alabilirsiniz veya ilk yardım seti alabilirsiniz.

;)

Veya kullanmıyorsanız bana verin birleştireyim ben onları :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başayar , yine telefonda kestirip atarak 350 TL dedi..

Herter ise 530 falan diyo.. hiç bir standart yok bu ne arkadaş...

artık mazda kusura bakmasın, ne 10000km dolmadan bakıma giderim, nede yetkili servise giderim bundan sonra..

zaten Türkiyedeki ünvanı çok iyi değil, bi de üstüne bu politika tuz biber oluyo..

mazda sever olarak şahsen üzülüyorum...

bu arada servis önerileriniz için çok teşekkürler!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şahsen çok kilit ve cevabını bildiğim sıkıntılar olmadıkça yetkili servise gitmiyorum. hatta hiç gitmiyorum denebilir. yazılımdır, otomatik şanzuman yağıdır vs durumlarda giderim sadece. bunun dışında periyodik bakımlarda parçaları kendim alır, kendi ustama gider, onunla birlikte arabanın altına girer zevkle yaparım bakımını. ben bundan zevk alıyorum. arabayı görmediğim bir yetkili servis atölyesine bırakıp, bekleme salonunda oturup sıcak çay, kahve vs şeyler yudumlayarak beklemek bana göre değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün bende 40 bin bakımı için akyıldıza götürdüm aracı.Ayrıntılar:

Antifirizli cam suyu:3.90 TL

Dexellia yağ: 76.28 TL

Yağ Filtresi Kartuşu: 10.80 TL

Polen Filtresi:59.05 TL

Buji:33.72 TL

Fren Hidroliği:13.70 TL

Filtre,gövde,yakıt:58.34 TL

Element Air Filter:35.32 TL

40 bin bakım işçiliği:134.30 TL

Toplam:425 TL

İndirim:127.62

İndr.Top:297.79

Kdv:53.60

Toplam:351 TL ödedim

%30 indirimden de faydalandım.Fakat 2 hafta önce 3 kez hatta bu sabah yıne yaşadığım motor soğukken stop etme problemıyle ilgili birşey bulamadılar.Umarım tekrarlamaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese Merhaba ..

Bugün bende 10.000 bakımı yaptırmış olmaktayım . Şöyle yazayım bilgi açısından .

Cam suyu katkısı 2.98 TL

Temizleme Spreyi 9.45 TL

Conta 2.86 TL

Yağ filtresi kartuşu 10.80 TL

Mobil 10W-40 (4 litre) 88.72 TL

Hava Filtresi 35.32 TL

10.000 Bakım 70.00 TL

Atık filtre bertaraf bedeli 3.00 TL

İndirimle birlikte toplam 224.32 TL ödedim . Bakımdan sonra sanki daha yumuşak bi sürüş izlenimi yaşadım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese Merhaba ..

Bugün bende 10.000 bakımı yaptırmış olmaktayım . Şöyle yazayım bilgi açısından .

Cam suyu katkısı 2.98 TL

Temizleme Spreyi 9.45 TL

Conta 2.86 TL

Yağ filtresi kartuşu 10.80 TL

Mobil 10W-40 (4 litre) 88.72 TL

Hava Filtresi 35.32 TL

10.000 Bakım 70.00 TL

Atık filtre bertaraf bedeli 3.00 TL

İndirimle birlikte toplam 224.32 TL ödedim . Bakımdan sonra sanki daha yumuşak bi sürüş izlenimi yaşadım :)

İyi fiyat.

Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama dikkat ederseniz diğer bakımlardan farklı olarak buji, polen filtresi yok, yağ da daha ucuz ;) ama bu iyi bir fiyat olduğu gerçeğini değiştirmiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim abi . Motor yağı olarak mobil1 koydular ustayla birlikte yaptım bakımı sorma fırsatım çok oldu neden dexelia kullanmadığını sordum oda mobil1 daha iyi dedi bide 0w-20 koyuyorum dedi neden o dedim arayıp sorduğumda 10w-40 koyacaklarını söylemişlerdi ustanın cevabı biz hep bunu kullanıyoruz dedi faturadada 10w-40 olarak yazdılar pek irdelemedim iyisini siz bilirsiniz bişi olursa yakanızdayım dedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ihtiyacım olan parçaları toplayıp sanayideki ustama yaptıracam bakımı.

herterde kazıklamaya çalıştılar.

Kazıklamaya çalışmak değil de, kendi işlerini kendi fiyatlarıyla yapmak diyelim... Çünki bu bir tercih meselesidir; hizmet veren işletme fiyatını ve yapacağı işlemi size söyler, yaptırıp yaptırmamak tercih edilir o kadar...

Her şeyi tek taraflı değerlendirmemek gerek bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bakımı bugün meb başayarda yaptırdım 10.000 km baklımı 196 tl tuttu.Dexelia olmadığından castrol magnatec kullaıldı.

değişenler yağ,yağ filitresi,hava filitresi.Saygılarımla

Ben de 29.11.2012 de Herter de 2010 model aracıma 40bin bakımı yaptırdım.(aracım 2700km de ama sanırım 6 ay periyodik muhabbeti yüzünden olacak).

Yağ castrol magnetec 4lt              81.36

Yağ filtresi kartuşu                      10.80

Element air filter                          35.32

Bakım işçiliği                              100.00

Serv. İşçiliği(paspas çıtçıt montajı) 20.00

Yekün.                                        247.48

İskonto                                        27.19

KDV.                                            39.66

TOPLAM.                                    260.00

Aracımı yıkadılar sağolsunlar, şemsiyemi de aldım rica minnet. O değil de paspas montajı için 20 tl bana koydu. Arkadaşlar kar ettiler, öyle sanıyorlar doğrusu.                   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30% indirim hiçte az deil dedik gittik, 2000 kmsi vardı gerçi 90 bin bakıma amma indirimden faydalanalım dedik. Sonuç :

mazda dexelia ultra 5x30                                      4 = 98.28

conta                                                                1 = 2.86

yağ filtresi kartüşü (oda ne acaba)                        1 = 10.80

silecek kandadı (kendi isteim üzere deişti)              1 = 50.30

silecek kanadı arka                                              1 = 18.66

cam sabunu                                                      1 = 2.97

balata sprey (1 fıslık speymi bunlar?)                      1 = 6.36

saf su                                                                1 = 0.85

element air filter                                                  1 = 35.32

ücretsiz chekup                                                  1 = 0.01

90 bin bakım işçiliği                                              1 = 79 TL

toplam :                                                      305.41 tl

indirim  :                                                      91.52tl

kdv      :                                                      38.48tl

ödediğim miktar : :                                          252.27tl

bence fiyatlar normal ve kendim şahsen servisten gayet memnunum. şemsiye hdiyemide verdiler arkadaşlar, fakkat yukarda arkadaşın belirtiği gibi aracımın üzerinde çalışmaları kendim şahsen izlemei bende isterdim nede olsa olsa azbuçuk bizimde bilgimiz var.izmirli arkadaşlara gaziemirdeki YENİ mazda servisini tavsiye ederim . bu arada pazartesi son gün gitmekte kararsız olanlar için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben hertere gittim, fiyatları yüksek buldum, nerdeyse dayak yiyordum. muamele o derece yani.

lovato tek noktayı sıralı atikere çevirmeye adam 1000 tl diyor. bırak çevirmeyi,her yerde 900 tl ye komple sıralı atiker takılıyor zaten. bırak her yeri, daha önce hertere gittiğimde katkı maddesi ekletmek için, ordaki başka bir usta buna sıralı taktır, bizim anlaşmalı olduğumuz aiker 900 tl demişti. komple atikeri takmaya 900 dedi dikkat edin tek noktayı sıralıya çevirmeyi demiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...