Jump to content

Uygun Buji Seçimi

arfyzr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba.1998 model 1.8 doch motor mazda familia araçım var.Başka belirtiyim problemim hem gazda hem benzınde yapıyor. Araçımda alt devirlerde tekleme vardı ustaya gittim usta biraz avansını kıstı ve FR 6K1 33 2 S bosch marka bujiyi söküp yerine champion adında RC7YCC kodlu bakır buji taktı ve  tekleme biraz azaldı.Ancak problemi tam çözmek için başka bir ustaya gittim Bu kez usta avansını ayarladı tekleme bayağı azaldı ancak bu seferde araç çekişten düştü.Lütfen tecrübeli arkadaşlar var ise yardım etsinler.

Bujiyi değiştirmeye gerek varmı.(internette araştırdım su an yanlış buji kullanıyorum)

Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

performans bujileri var ateşlemesi daha iyi boş vaktimde bende bakacam bizim modellere göre varmı tırnak sayısı fazla oldugu için daha çok ateşleme yapıyor fiyatı biraz yuksektir sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet baktım değişik nedenlerde olabilir ama avansı kısınca düzeldi titreme şu an çok çok az yapıyor ama bu seferde araba çok hantallaştı valla şaşırdım ne yapacağımı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence sanayide bilgisiz ustalara kurcalattırıp huzuli parça değiştirmektense servisine götürüp baktırmak en güzeli biraz maliyeti fazla olur belki ama işin çözüldüğü zaman değdi dersin bilgisayara bağlayıp sensörleri kontrol ettirmende fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...