Jump to content

İstanbul'da özel servis tavsiyesi 15 yıl mazda servisi ardı

heci-baba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ikitelli organize sanayii bölgesi,bağcılar güngören sanayii sitesi'nde bulunan YÜKSEL

OTO yu herkese tavsiye ederim.Sizin için diploma belgelerin resimlerini çektim,uğrarsanız

netten bulduğunuzu söyleyin veya 929 hüseyin deyin,bi güzellik yapar,galiba :)

h9ch9.jpg

h9chk.jpg

h9chn.jpg

h9cht.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sertikadan çok servisin içini, liftleri, mekanı falan çekseniz daha hora geçerdi. Servise uğramışken bulanık iki fotoğraf çekip sonra hani emeğimin karşılığı deyip forumun acaipliğinden söz etmek de bana acaip geldi. Hayır forumda genel bir merak varsa Yüksel Oto'nun sertifikaları hakkında o zaman bilemem tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buda bir seçenek tabii eline sağlık .. teşekkürler.

Ama tabi Adem usta ve İkiler Taber Usta'yı da unutmamak lazım  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde bu kadar emek veriyoruz,resim felan çekiyoruz kimsenin umurunda değil,bu forum kadar acayip bir forum yok :)

Bir iyilik yapıp, sonrasında karşılık beklemek gibi bir şey bu durum şu an.İnsanların bu forum dışında mevcut işleri güçleri var. Malum yıl sonu bir çok firma ve çalışanları çok yoğun. Mesailer, stok sayımları vs......

Örneğin dün ben, son 2 aydır olduğu gibi dişçiye gittim. Haliyle foruma uzak kaldım.

Tamam güzel hoş, belki birilerine faydalı olur düşüncesiyle, fotoğraflar çekip paylaşmışsınız. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Lakin bu paylaşımınız karşılığında bir beklentiye geçmenizi çok anlamsız ve yersiz buldum. Forum hakkındaki genelleme konuşmanıza daha öncede şahit olmuştum, üye olduğunuz ilk dönemlerde. O zamanda espri/şaka dediniz, olay tatlıya bağlanmıştı.

Herkesin hayata, insanlara, olaylara vs... bakış açısı farklı olabilir. Forum hakkında düşünceniz ve bakış açınız farklı olabilir. Saygı duyarım, resmi belge paylaşımlarınız içinde teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün konu açıyorsunuz aynı gün cevap verilmesini insanların sizi alkışlamasını bekliyorsunuz. İnsanların işi var gücü var araba forumu kimsenin 1. planı olamaz heralde. O çektiğiniz belgeleri olupta o kadar saçma sapan iş yapan yerler varki bu resimler benim için hiç birşey ifade etmez.

Tamirci sıkıntısı çeken bir markada ne merakınızı çeker merak ettim.Yazdığım yakarmayı,çok doğru bir hareket olarak görmüyorum,fakat,nasılda canlanmış konu ?

Herkesin işi gücü varmış,sokakda cuma namazı çıkışımı fotoları gösteriyoruz ? Burası forum moderatör bey !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca forum çok cansız diye başlık açılan bir forumda niye sessizsiniz demek kadar normal birşey yok ve yine iyiliğin karşılığını beklemek demiş arkadaşlar,yani insan şaşırıyor burası forum bunun iyiliğin karşılığını beklemekle ne alakası var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca forum çok cansız diye başlık açılan bir forumda niye sessizsiniz demek kadar normal birşey yok ve yine iyiliğin karşılığını beklemek demiş arkadaşlar,yani insan şaşırıyor burası forum bunun iyiliğin karşılığını beklemekle ne alakası var.

Aslında sormuş olduğunuz sorunun cevabını, siz kendiniz vererek, kendi tezinizi bir nevi çürütmüş oluyorsunuz. Benim vermiş olduğum cevapta aynı, burası bir forum dedim, sizin foruma bakış açınız farklı olabilir dedim, buna da saygı duyarım dedim.

"birde bu kadar emek veriyoruz,resim felan çekiyoruz kimsenin umurunda değil,bu forum kadar acayip bir forum yok "

Burasının forum olduğunu savunduğunuz halde böyle bir yazıyı tutarsız buldum kendi adıma. Birde açmış olduğunuz konuyla forumun hareketsiz cansız vs. ne ilişiği var anlamadım. Şu anki konumuz sizin açmış olduğunuz konu. Sizin niye sessizsiniz arkadaşlar demeye çalışmanızla, yukarıdaki kurduğunuz cümleler üzgünüm aynı anlamı taşımıyor.

Daha önce de olduğu gibi sanırım yanlış anlaşıldınız/ yada biz yanlış anladık sizi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce benzer durumlara bizzat şahit olmuş biri olarak öğrendim ki; genel felsefe şu olmalı; "iyilik denize at! "

Yoksa bu tartışmaların önü arkası gelmiyor...

Herkeslere kazasız günler.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest deniz_kurdu

Çıkışın biraz haksızken forumun jandarmalığını üstlenmiş olan aynı kişler tarafından gelen mesajlar seni haklı çıkartıyorlar.Bu forumda arkadaşın teki elektrikli camların düğmesini onarmış nasıl yaptığını anlatmış ama kişi dikkate bile alınmamış birazcık yazdıkları küçümsenmiş.Takma kafana birader ben karşı taraftayım bana biraz uzak ustan ama paylaşımın için teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moderatör beyler.Neden burdayız paylaşım ruhu için,çıkarcı bir dünyaya inat,en azından benim bakış açım.kendimi kanıtlama gibi bir ihtiyacım yok ama zorladınız.Benim 929 ile ilgili paylaştığım konular var.Neden paylaşıyorum forumda kimseyi de ilgilendirmiyor bazı konularda tek cevap bile yok neden paylaşıyorum yarın belki başka biri birşeyarasa bulsun diye.İşin felsefesini yapmıyacağım,zaten yeride olmadığı çıktı ortaya ama bazı arkadaşlarında aşağılayıcı ifadeleride kendilerinin seviyesini gösterdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest deniz_kurdu

o konu gereksiz yere uzadı ve o konuda genellikle aynı kişiler ve birbirine tanıyıp koruyan kişilerin karşılıklı birbirlerine iltifatlarıyla devam etmiş.Ama bakın ben o konuda da belirtmiştim http://www.mazdaclubtr.com/29652/bir-basari-oykusu-kapi-cami-dugmesi-tamiri/topicseen/ bu konudada belirttim.Aranızdaki muhabbete karışmam ama bu forumda liderliği çekiyorsanız insanlara lütfen itici olmayın.Herkese iii akşamlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler, keşke buralar için de böyle bir usta bulabilsem. Hafta sonu bakım için servise gittim. burdaki satıcı, kia ve mazda markalarını satıyor, servis de aynı anda iki markaya da hitap ediyor. serviste bi tane 323 f vardı, başında da mazdaya bakan usta vardı. yaklaştım, bu 1.8 mi dedim, usta da yüzüme saf saf baktı, bilmiyorum dedi!! insan yaptığı işi sevmeli, sevmiyorsa ilgili olmaz, ilgili olmazsa bir çok şeyden de bihaber olur. sizin bulduğunuz usta, o belgeleri duvarına astıysa, muhtemelen mazdayı ve yaptığı işi seviyordur, ben olsam gönül rahatlığıyla giderdim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o konu gereksiz yere uzadı ve o konuda genellikle aynı kişiler ve birbirine tanıyıp koruyan kişilerin karşılıklı birbirlerine iltifatlarıyla devam etmiş.Ama bakın ben o konuda da belirtmiştim http://www.mazdaclubtr.com/29652/bir-basari-oykusu-kapi-cami-dugmesi-tamiri/topicseen/ bu konudada belirttim.Aranızdaki muhabbete karışmam ama bu forumda liderliği çekiyorsanız insanlara lütfen itici olmayın.Herkese iii akşamlar...

Ertük bey merhaba,

Sizin mesajınızdan bir alıntı;

"ne kadar güzel bravo.Okumak zorunda değildiniz böyle amatör bir arkadaşı belki yeni ya uzun zamandır takip etmiordum umarım önce kendisini tanıtmıştır profesyonel arkadaşlara"

Ertürk bey mesajınızda belirtmek istediğiniz şeyle, şu an sizin yaptığınız "ZIT" değilmi sizce ?. Konuyu açayım isterseniz !!

Okumak zorunda değildiniz demişsiniz !!

O zaman, bu durumda bende aynı şeyi mi size söyleyeyim. Ertürk bey sizde benim yazımı okumak zorunda değildiniz. Hem de böylelikle sinirleriniz de bozulmazdı !!!

Sizce oldumu bu yanıt ??

Bence kati suretle olmadı. Hem forumun etiğine ters, hemde benim prensiplerime ters bir üslup ve cevap şekli..

Okuyacağız, okuyacağız, okuyacağız.... toplum olarak sorunumuz bu zaten, hiç okumuyoruz. (Lütfen burdan size okumuyorsunuz diyorum anlamını çıkarmayın). İyi kötü her şeyi okuyacağız. Toplum olarak ikinci sorunumuz, eleştiriye açık değiliz , hiç bir şeye tahammülümüzün olmadığı gibi, hoşgörümüz de sıfır....Güzel pozitif olumlu şeyler yazıldığında her şey güzel günlük güneşlik. Lakin olumsuz şeyler söylendiğinde ortalık toz duman oluyor.

Bahsi geçen konuda yazdıklarımda rencide edici, aşağılayıcı, alaycı vs. bir durum yok. Forumun amacı, sadece olumlu eleştiriler için değil malesef. Kişiler gerçek düşüncülerini paylaşırlar.  Bir başarı öyküsü konusunu açan, Ferdi beyde bence, ne demek istediğimi anladı zaten. Ben orada tavsiyelerimi dile getirdim. Birde forumu gerçekten takip edebiliyor olsaydınız, mesaj konu başlığının aslında taşınırken, Moderatör tarafından birazcık değişikliğe uğradığını yazılanlardan anlayabilirdiniz. Benim eleştirimin geneli de zaten konu başlığı idi.

Bu durum kişilerin bakış açılarıyla alakalı bir durum. Kompleks yapıp, gerilmeye, fervrileşmeye bence hiç lüzum yok, burası bir forum. Herkes bir yorumda bulunabilir, aynı sizin gibi veya benim gibi. Ama herkesin bakış açısı, düşüncesi, fikri, zikri farklıdır. Ben sürekli pof poflanan yada, sürekli pof poflayan statüde değilim. Doğruya doğru, eğriye eğri diyenlerin statüsündeyim.

Forumdaki ziyaret aralıklarınızı 45 günden öne çekerseniz, forumu ve üyeleri daha iyi tanıyacaksınız kanımca. Arada bir uğrayıp, konuları üstün körü okuyarak, bir takım püf noktaları kaçırabiliyorsunuz, örnekte olduğu gibi. Forum çok hareketsiz şeklinde bir konu açıp, 45 gün boyunca forumu ziyaret etmeyince, ortaya çok tezat bir durum çıkmıyormu ?

Gerçi düşüncelerini yazıp paylaşan insanların, düşünce suçlusu olarak, hapiste olduğu bir Ülkede, benim bunları söylemem ne kadar anlam ifade ediyor bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...