Jump to content

Mazda 929 Royal Classic

Guest seemgae
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 231
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Mücahit

18

• NeBiAnd

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest furkan5298

eski arabalar diyelim  ;) yani 2 tane cadıllac var mesela bırı 57 model ve koltukları bıle otomatık ayarlanıyor hasta olunmaz mı şimdi  :nazar:

Simge 57 model çok eski antika süper :nazar:O0 onlarıda kullanıyormusun :)bende cadillac dediğin zaman escalade yada cts zannetmiştim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

millet arabamın bagajının sol köşesine taşla vurmuşlar ufak 1 harita yapmışlar amaç nedir yani  :-[ bıktım ben ama yaa babamdan yine fırça yedim kim yapıyo bunları diyee  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun,takma kafana alışmalısın böyle gösterişli bir araban varsa bu tür durumlara.

Geçmiş olsun.. İzzet'in dediği gibi insanlar çekemiyorlar başkalarının kendilerinin olmayan şeylere sahip olmasını ve sanıyorlarki bunlar hep kolay elde edilen şeyler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, garaja alalım seninkini de, kardeş kardeş dururlar orada üçü, 100 yetele aylığı, böyle derdin olmaz...Gerçi geçen gün kedi dolaşmış arabaların üzerinde, 3. kata nasıl ve neden çıkmış anlıyamadım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, garaja alalım seninkini de, kardeş kardeş dururlar orada üçü, 100 yetele aylığı, böyle derdin olmaz...Gerçi geçen gün kedi dolaşmış arabaların üzerinde, 3. kata nasıl ve neden çıkmış anlıyamadım...

Abi kediler dama çıkıyor da 3. kata mı çıkamayacak :D . Köpek kovalamıştır garibimi. O durumlarda evereste bile tırmanırlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Huhahaa ;yaa Selman abi; pati izlerini alsaydın bari; yakalamak için. Sen seversin dimi abi kedigilleri? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlaıyamadığım şu ki, gördünüz garajı, çıkması için bir sebep yok, beslenme imkanı yok, rahat uyuma imkanı yok vs.. Kolonlar üstünde bir araba deposu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Anlaıyamadığım şu ki, gördünüz garajı, çıkması için bir sebep yok, beslenme imkanı yok, rahat uyuma imkanı yok vs.. Kolonlar üstünde bir araba deposu..

e hayvanda araba merakı varsa napacan abi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...