Jump to content

Kapılar Kilitledikten Bir Süre Sonra Kendiliğinden Açılıyor

yunusbiga
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımı anahtar düğmesinden kilitledikten sonra farkettim ki kendi kendine kilit açılıyor ve ben kilitlediğimden emin olduğum aracımı dört kapı açık halde buluyorum !..

bu durumu farketmek de şans, çünkü kilitleyince o an kilitleniyor, kontrol ediyorsunuz, kilitli. eee arabaya yanaşınca binmeden açma düğmesine bastığınızdan zaten açılmış olan kapıları açtığınızı anlamıyorsunuz. ben nasıl farkettim: bir gün önce önce kilitli bıraktığım aracı yanından geçerken öylesine kapıya asıldım, hop kapı açıldı, ben şok.. 

ne zaman açıldığını anlamak için kilitledim ve 20 dakika başında bekledim ve tahmin ettiğiniz gibi açılmadı. sabah tekrar kapıya asıldım ve aynen açıldı (3 harfli olayı gibi)

ne yapmam gerek sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocaya okuttur arabayı :D

Aklıma ilk gelen kapılardan biri tam kapanmamışsa kapıyı kilitlemiyor normalde. Acaba kapılardan gelen sinyallerde mi bir sıkıntı var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok tam kapattığıma eminim, kilitledikten sonra 4 kapıya da asılıyorum, kilitli..

hava güzel olsa içinde 1-2 saat bekliycem ne zaman nasıl açıldığını anlamak için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

acaba merkezi kilit sistemini resetlemenin bir yolu var mıdır?

forumlara baktığımda focuslarda kontağı açıp 2 kere anahtar kontaktayken aç-kapa yapıldığı falan yazıyor.

bir başka forumda da araç dışında aynı anda hem açma hem kapama tuşuna dörtlüler yanana kadar basık tutmaktan bahsediliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapının arasına para sıkışmış ondan yapıyomuş :)

mesele kabin içi tavan lambasındanmış. Adem Usta ya bıraktım,halloldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de tam anlamadım Erkan, ama tavan lambasıyla kontak yapıyormuş herhalde merkezi kilit elektirik aksamı, öyle bişeyler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...