Jump to content

2013 Yılı Binek Otomobil Satış Rakamları

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkür ederim.

Evet , herşeyden önce bir çizgisi olmalı  özellikle  prestij bir markanın , alan alıyor diye çizgiden çıkılırsa, bunun cevabı tez gelir kullanıcıdan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 206
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

23

• emregc

35

• domestos

23

• EgeG

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

E serisi mi? 1.6 lt mi?

Ben de Mazda'ya çok saygı duydum bak şimdi. Peki aynı fiyata Mazda 6 mı? E serisi mi? Sanırım E serisini alıp, Mazda'ya saygı duymaya devam edeceğim... Çünkü saygı duyulmayı gerçekten hakeden bir firma...

Maalesef aynı fiyat değil, 139.000'den başlıyor abi, adamlar vergi öncesi fiyatı 83,000 açıklamış, daha bombası e250 CDI'ın vergi öncesi fiyatı 77,000:) Yedik bizde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef aynı fiyat değil, 139.000'den başlıyor abi, adamlar vergi öncesi fiyatı 83,000 açıklamış, daha bombası e250 CDI'ın vergi öncesi fiyatı 77,000:) Yedik bizde.

arka camlar kollu mu yoksa ? :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hem de ne kadar teşekkür etsem azdır!

El freni de kolludur muhtemelen, yalnız elbette araçda bu kadar kol varken hala almak isteyenler çıkabilir, tercihlere saygılı olmalıyız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay uyanıklar! Bu fiyata 1 adet 2011 RX8, 1 adet de 2011 MX5 alınır, CX5 için de kaporo verilir, belki balık yemeye para bile kalır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 mercedes e serisi mi ?? inceledim baya donanım listesinde öyle deri döşeme koltuklar var ki  8 000 TL para alıyor adamlar.. bir deri döşemeye  8 milyar veren insanlar var demek ki... Fakat bu e serisi çok tutulur ama anlamadığım daha a serisini bile kaldıramayan o 1.6 156 hplik motor e kasayı nasıl kaldırır ?? ama e serisi gerçekten çok rahat yav :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mercedesin 156 hp motoru kaldıramıyorsa mazda 6 lar hiç gitmiyor ozaman :) yenisi dahil.yenisi hiç gitmiyor lineayı bile geçemedim 2 kişi.mazda 6 ile gaza basarken bir daha düşünmek gerek.

1.6 mercedes e serisi mi ?? inceledim baya donanım listesinde öyle deri döşeme koltuklar var ki  8 000 TL para alıyor adamlar.. bir deri döşemeye  8 milyar veren insanlar var demek ki... Fakat bu e serisi çok tutulur ama anlamadığım daha a serisini bile kaldıramayan o 1.6 156 hplik motor e kasayı nasıl kaldırır ?? ama e serisi gerçekten çok rahat yav :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mercedesin 156 hp motoru kaldıramıyorsa mazda 6 lar hiç gitmiyor ozaman :) yenisi dahil.yenisi hiç gitmiyor lineayı bile geçemedim 2 kişi.mazda 6 ile gaza basarken bir daha düşünmek gerek.

c180k fascination  a serisi 1.6  ikisini de çok detaylı inceledik.mazda6 1yıldan fazladır sahip olduğumuz guzumuz zaten.. mercedesin 1.6 motoru sadece bağırıyor bence  :nea: yüskek devir dahil. mazda6  4000 devirden sonra oldukça canlanıyor.  mazda6'nın performansını merak edenler için yapılan testlere göre 1.4 tsi passattan çok az daha hızlı olduğu söyleniyor. mercedesin 1.6 156hplik motoru a serisinde bile 1.4passattan da yavaş sanırsam..  herşeyi geçtim aşırı ruhsuz  :nea:  ama e klasse olursa işler değişir  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni mazda 6 ozaman tamamen ruhsuz.60 km hızla rollingde linea aldı :) hızım 160lara çıkana kadar  :tey: 117binliraya hem sunroofsuz hemde performanssız araç baya düşündürürcü.üstelik yol seside yanında.benim bmw ses alıyor diyordum ama mazda daha fazla alıyor.mazdanın beygirleri opelin sütçü beygirleriyle akraba oluyor herhalde :)

c180k fascination  a serisi 1.6  ikisini de çok detaylı inceledik.mazda6 1yıldan fazladır sahip olduğumuz guzumuz zaten.. mercedesin 1.6 motoru sadece bağırıyor bence  :nea: yüskek devir dahil. mazda6  4000 devirden sonra oldukça canlanıyor.  mazda6'nın performansını merak edenler için yapılan testlere göre 1.4 tsi passattan çok az daha hızlı olduğu söyleniyor. mercedesin 1.6 156hplik motoru a serisinde bile 1.4passattan da yavaş sanırsam..  herşeyi geçtim aşırı ruhsuz  :nea:  ama e klasse olursa işler değişir  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 E kasa için en lüksünden deri koltuk aksesuarı parasına 93 model temiz kmsi düşük reno broadway alınıyor  :D 8500tlye  sadece e serisi koltuklarından alıp evde oturmak veya arabaya takmak mı yoksa 111.111 kmde 93model araba almak mı.. zor seçim valla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tunay-otomotvden-1993-model-renault-1.4-broadway-gte-yeni-vizeli-126990847/detay

2013-Mercedes-Benz-E-Class-facelift-interior-rear-seat.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sunrooflu olsun mazda 6 olsun.hem daha baba duruyor kumaş döşemede olur alcantara daha iyi olur

mazda6nın kumaşlısı ve sunrooflusu yok trde maalesef  :D fakat mazda6nın kumaş döşemeleri çok şık olmuş

http://stwot.motortrend.com/files/2012/08/2014-Mazda6-cloth-interior-1024x640.jpg

ben sunrooflu cx-5 powerı tercih ederim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hey Maşaallah, geçen ayki yükseliş tesadüf değilmiş demek ki, böyle devam etmesi dileğiyle..

ellerine 2013 araçlar yeni gelmeye başladı

2012 modelleri uygun fiyatla verdikleri icin stokları tukettiler bu nedenle iki aydır satıslar arttı arkadaslar

3-4 yıllık kötü gidişin iki ayda duzelmesine inanmamak takip etmek gerekir biraz daha (istegimiz bu olsa da)

ayrıca gecen servis icin izmir yeni otomotiv Ebru hanımla görüstügümde 2014  de yeni kasa ile birlikte 1,5 skyactiv motorların da mazda 3 lerle birlikte gelecegini iletti

ancak yakın zamanda cx5 ler de böyle bir şey yok yani 2,0 motorun altı gözükmüyor malesef (tr icin malesef tabiki de)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...