Jump to content

Akıl ve Mantık mı ? (accent era) Yoksa Sevda mı (Mazda 3)

bjkstore

Tavsiye Edilen Mesajlar

şekil mi yok :( yapmayın abi yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin her halukarda mazda3 çoğu araçtan her konuda bir kaç adım ileride beygir hariç  beygirin düşük olmasına gelirsek mazdayı tasarlayan üreten insanların düşüncesi bu mazda hikayelerini izlemeye kalkarsanız bunu bizzat görebilirsiniz . MASAHIRO MORO EXECUTİVE OFFİCER JAPAN MAZDA "300 bg değilde 250 bg de olsa bizim 250 bg motorumuz daha hızlıdır" diyecek başka bi söz yoktur mazda sadece aşktır kullanan bilir kullanmayan o zoom zoom ruhunu yaşamayan ise sürekli kusur arar ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana tutup 100 tane mercedes audi bile verseler hepsini satar mazda alırım çünkü bu 12 yıllık zoom zoom ruhunun bana vermiş olduğu eşsiz bir bağdır . He çok mu hızlı değil ( benim için 110 yeterli bi hızdır ) he çok mu güçlü değil ( 105 hp benim için fazlasıyla yeterli ) he çok mu az yakıyo hayır az yakmıyo çok yakıyo kullanıma göre değişiyor ( hep 50 tl lik atarım öğrenci olduğum zamanlarda özellikle yemem içmem para biriktiridim sırf aşktan dolayı millet gider karı kıza iki günde aldatanlara para yedirirdi ben kızlara bulaşmazdım ha biri bulaştı sırf bu aşkı kıskandı ve ayrıldı yapacak bişi yok bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin neyse :) ) bu saydığım özellikler olmayabilir ama bazen seversin bazen değil tutulunca hep seversin bida seversin bida seversin her bindiğinde aklına her geldiğinde onu her düşündüğünde bida seversin çünkü köpekler gibi zoom zoom ruhu kanına çoktan işlemiştir bile  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya ben mazda kötü demedimki tip yok sadece.mazda ile hyundai yi karışılaştırmak bile imkansız.ben sadece hyundai eraa bile alsa kötü bir seçim yapmayacağını söyledim kalite olarak mazdadan düşük olsa bile bir mazda kadar sorunsuz hyundai nin aracları  :) ayrıca mazdayı bilmeyen bir insan değilim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben profilimdeki aracı alırkrn senin gibi çaok arada kalmıştım ama hundai ile değil honda ile tabiki:)cıvıc mi mazda 3 mü derken arada honda için artı olarak 20 bg vardı ama mazda için artı tam iki yıl başka araba ilanına bile bakmamıştım o derece takmıştım yani.sonuç belki piyasa değerinin bin tl fazlasını verdim cıvıc fiyatına mazda 3 aldım pişmanmıyım şöyle anlatayım bulumduğum kasabada 1 tane var mazda 3 ondanmıdır nedir herkez bana bakıyor gibi hissediyorum arabaya bine kimse yola bakmıyor gözü arabanın içinde sürekli inceliyor.beğendiğin araba markası ne olursa olsun japon malıysa şaşma derim bırak kore malını almanlara bile yanaşma tabii üst sınıf araçlar hariç bmw merso audi hariç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 era ile 1,6 dizel 850km şehir içi yol yapıyorduk 0-100 5sn garanti veririm artı 220 ibresi var 220yi geçmişliğimiz var.

FAKAT 2012lerde abs vardı afedersiniz ota poka devreye gidiyordu aracı kızaklıyordu virajlarda drift yapıyorduk =) arkası durmuyor hemen kayıyor bir arkadaşımın lafıyla söyleyeyim 120yi çabuk görüyordu ama 120den sonra harlem shake yapıyordu adeta balonda gidiyormuş hissi vardı zıplaya zıplaya gidiyorduk yolda 7 kişi bindik anca davlumbaza zıplayınca sürttü ama çekişten çok kaybetmedi benim kullanımımla böyle bir araç ALLAH kimseye kaza bela vermesin yaşatmasın olanı dahi göstermesin ama bir kazasını gördüm kaymış sağ taraftan bir kamyonun dorsesine çarpmış dorse soldan çıkıyormuş o derece.

ama mazda yeni kasası olsun eski kasası olsun yolda giderken bir güven veriyor hissediyorsun yakıtı ne kadar yakar eder bilemiyorum ama mazda donanım konfor performans olarak bence daha iyidir. bende 90 mazda 626 var şuan dededen kalma bir depo ile benzinle 650km istanbul içi yapıyor mesela

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...