Jump to content

90-94 Mazda 323 Sedan Ön Göğüs ( Torpido) Kabarma ve Çatlama

clashasan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi o da olabilir tabi. Durumum biraz iyileşince çıkma da araştırırım. Ama en az 4-5 ay sonra düşünürüm artık :) Değerli görüşleriniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

ben kaplama işini kendim yaptım yarım kilo bali ve 2 mt pandizot aldım kemikleşmiş ve çatlamış olan tabakayı söktüm üst göğüsü sökmek istemedim sadece ön paneli ayırdım ve cama yakın havalandırma perdelerini söktüm tabi sünger engebeli oldu biraz yapışmış kısımları sökerken bir parça sünger ile geliyor yapılmış halinin fotoğraflarını çekmediğim için yüklüyemiyorum müsait olunca fotolarını çekip yüklerim.

WP_20151112_006.jpg

WP_20151112_007.jpg

WP_20151112_009.jpg

ARADAN BİRAZ GEÇTİ AMA FIRSAT BULAMADIĞIM İÇİN ANAHTAR YANIMDA DEĞİLDİ PENCEREDEN ÇEKTİM BİR ANDA AKLIMA GELDİ:)

WP_20151115_001.jpg

WP_20151115_002.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık..Benim de şöför kapmın kol dayama kısmı zamanla çökmüş..Döşeme işlemim var benim de :) Kısmetse yaza dogru döşemecilik işine girişecem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler

5 saat önce, Ömer626 :

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık..Benim de şöför kapmın kol dayama kısmı zamanla çökmüş..Döşeme işlemim var benim de :) Kısmetse yaza dogru döşemecilik işine girişecem :)

Elinizden geliyorsa gerçekten çok zevkli ilk iş acemilik daha sonrası ustalık:)

11 saat önce, İlhan :

Güzel olmuş ellerinize emeklerinize sağlık. Güle güle kullanın inşallah. Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler.

teşekkürler:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...