Jump to content

Egzos Uzatması

tesla
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hocam sorsaydın Mazda 3'lü birini arıyorum diye, gösterirlerdi yerimi. Tekrar gelirseniz beklerim. Bu arada, sizin yüzünüzden bizim işler de arttı:(

dağların ortasında ıssız bucaksız akşamları köy kahvesinden başka bir yere gidemedik guzu bol bol yattı dacia logan mcv ile gidip geldik işe :) iş olsunda gerisi hallolur Allahın izniyle kolay gelsin bu arada :) geleceğimi pek sanmıyorum ama siz gelirseniz beklerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

selam.egzos uzatmasını sanayide yaptırsak olurmu.yoksa illaki servistemi yaptırılmalı.serviste ne kadara olur sanayide ne tutar.bir arkadaş hiç yaptırma motoru boğarsın dedi gerçekten varmı böyle birşey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam.egzos uzatmasını sanayide yaptırsak olurmu.yoksa illaki servistemi yaptırılmalı.serviste ne kadara olur sanayide ne tutar.bir arkadaş hiç yaptırma motoru boğarsın dedi gerçekten varmı böyle birşey.

Tamamen görsellik ve para meselesi, serviste biraz pahalıya mal olur, adı üstünde servis... Dışarıda daha uygun fiyata gelir.

Motoru nasıl boğarmış o arkadaş bi açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben aracı aldığımda çift egzos takılıydı üzerinde..

oval olanlardan gayet de hoş duruyorlar..

muayene tarihi yaklaşıyor....

sorun oluyormu çift egzoslar fenni muayenede.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben aracı aldığımda çift egzos takılıydı üzerinde..

oval olanlardan gayet de hoş duruyorlar..

muayene tarihi yaklaşıyor....

sorun oluyormu çift egzoslar fenni muayenede.

Sorun olmuyor. Kesin ve net. Test edildi onaylandı s.halilduru (Savaş) arkadaşımızı tarafından.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bende çift egzoz yaptırcaktım hatta o amaçla gittim.tampon işlemlerini adam anlattı sonradan sipariş verelim döktürelim yeni biraz daha ortaya almış oluruz daha güzel durur dedi sonra vazgeçtim kıyamadım guzuya.bir tane taktırdım geçtim.ilerde belki yaptırabilirim dursun şimdilik.egzoz,kapı eşiği,iç aydınlatma tamamdır.sıra bu android multimedia olayına geldi inşallah :D

20130402135923.th.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis 150 tl dedi siz kaça aldınız  :)

pazarlıkla montaj dahil 80tl.deneyip görüp istediğinizi taktırabilirsiniz.daha uygun fiyata daha fazla seçenek oluyor karşınızda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...