Jump to content

Cam Açıp Kaparken Döşemede Oynama

Guest drcnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bugün dikkatlice diğer kapıya da baktım. Onda da benzer bir durum var. Çözümlenirse buradan paylaşırım.

Zenfone 6 dan gönderildi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar, Ben 2010 sonu 2011 model aldığım aracımda bu şikayeti her defasında dile getirdim .. yok eğimli dediler ses izolasyonu için bu şekil dediler .. neyse zamanla alıştım ama halen takığım o konuya .. 2014 de 3. nesil mazda 3 dede aynı sorunun olduğunu bizzat test ettim ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gıcık bir durummuş, cam kalkerken döşemenin hareket etmesi  ne biçim bir işdir, kapıyı söküp baksınlar, belki iç kısımdaki dolgu ve izalasyonda sarkama olmuş, belki segmanlardan biri çıkmış, sökülüp bakılırsa belli olur yani, basit bişey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar söylemesi ayıp benim araç 230.000 de döşemede öyle bi esneme fark etmedim.....Önceki lantiste ise cam  kapanırken son aşamada fitile iyice otururken bi kasılma hereketi yapıyordu fakat lantisler çıtasız olduğu için yani pencere etrafında çerçeve olmadığı için bu hareketi yaptığını düşünmüştüm.... Yoksa insan sevdiğinin kusurlarını görmüyor mu acaba...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merhabalar. 2011 model mazda 3 touring aracımda aynı problemleri bende yaşıyorum malesef. Hatta geçenlerde camlara film çektirdim, şöför mahalindeki camda sırf bu yüzden atma bile oldu.   Bu sorunu en pratik bir şekilde nasıl halledebiliriz merak içinde beklemekteyim. Hepinize saygılar ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merhabalar. 2011 model mazda 3 touring aracımda aynı problemleri bende yaşıyorum malesef. Hatta geçenlerde camlara film çektirdim, şöför mahalindeki camda sırf bu yüzden atma bile oldu.   Bu sorunu en pratik bir şekilde nasıl halledebiliriz merak içinde beklemekteyim. Hepinize saygılar ...

Çözümü yok diye düşünüyorum. Krikoyu değiştiren arkadaşlarımız oldu yine kâr etmedi. Kapının tasarımından kaynaklanıyor. İnsanı camı açtığına açacağına pişman eder :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam cam için değilde film için bi önerim olacak nacizane... kaliteli bir şefaff bant(bal sarısı değil) alıp içtaraftan filmin kesildiği yerden tutturup hafif ısı yardımıyla (saç kurutma makinası olabilir) camın dışına doğru, son kısmıda camın dışına gelecek şekilde güzelce yapıştırıyorsun bir gün böyle kullandıktan ve bandın iyice yapıştığına emin olduktan sonra maket bıçağını cama dıştan ve cama paralel tutarak şeffef bandın dışarıdan görünen kısmını kesiyorsun birdahada o hışırt sesi gelmediği gibi filimlerinde sapasağlam yapmış oluyorsun....tecrubeyle sabittir.............. O0

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam cam için değilde film için bi önerim olacak nacizane... kaliteli bir şefaff bant(bal sarısı değil) alıp içtaraftan filmin kesildiği yerden tutturup hafif ısı yardımıyla (saç kurutma makinası olabilir) camın dışına doğru, son kısmıda camın dışına gelecek şekilde güzelce yapıştırıyorsun bir gün böyle kullandıktan ve bandın iyice yapıştığına emin olduktan sonra maket bıçağını cama dıştan ve cama paralel tutarak şeffef bandın dışarıdan görünen kısmını kesiyorsun birdahada o hışırt sesi gelmediği gibi filimlerinde sapasağlam yapmış oluyorsun....tecrubeyle sabittir.............. O0

Teşekkür ederim deneyeceğim.  :)))

Çözümü yok diye düşünüyorum. Krikoyu değiştiren arkadaşlarımız oldu yine kâr etmedi. Kapının tasarımından kaynaklanıyor. İnsanı camı açtığına açacağına pişman eder :(

o halde kabullenip işimize bakacağız  :))) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu okuduktan sonra 2009 Mazda3 Touring aracımda şoför ve yan yolcu kapısını kontrol ettim, cam indirip kaldırırken herhangi bir döşeme hareketi göremedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...