Jump to content

Aracın Dizel Gibi Ses Yapması ve Yağ Eksiltme...

Guest sistempro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

12

• roadless_2

2

• domestos

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bu durumda yanıt veremem, neden derseniz birincisi tam olarak fotonun durumu belli değil , açısı yani , bide şu var yağ sızıntı yaptığında motordan süzülür vede belli yerlerden akar yani bir kaç farklı yerden kaçırsa bile gene aynı yerden akabilir , siz daha önce dediğim yerleri ustaya gösterin, bilirler nerden kaçak olduğunu. geçmiş ıolsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

bu durumda yanıt veremem, neden derseniz birincisi tam olarak fotonun durumu belli değil , açısı yani , bide şu var yağ sızıntı yaptığında motordan süzülür vede belli yerlerden akar yani bir kaç farklı yerden kaçırsa bile gene aynı yerden akabilir , siz daha önce dediğim yerleri ustaya gösterin, bilirler nerden kaçak olduğunu. geçmiş ıolsun

Saolasın nofear usta.yarın izinliyim.sonucu bildiririm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

conta kapağı nedir sayın sistempro anlayamadım , eğerki silindir kapağını kastediyosan, demekki conta değişecek, zaten sen geçenlerde sübaplara da baktıracağını sölemiştin ikisini bir arada çıkar açmışken hem sübaplara baktır hemde contayı orjinali ile değişip kapat, açmışken triger ayarınada baktır gerekirse kayışı değişip öle monte ettir, geçmiş olsun , kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

conta kapağı nedir sayın sistempro anlayamadım , eğerki silindir kapağını kastediyosan, demekki conta değişecek, zaten sen geçenlerde sübaplara da baktıracağını sölemiştin ikisini bir arada çıkar açmışken hem sübaplara baktır hemde contayı orjinali ile değişip kapat, açmışken triger ayarınada baktır gerekirse kayışı değişip öle monte ettir, geçmiş olsun , kolay gelsin.

birazdan çıkıyorum gurhan usta. sonucu yazarım. Thx u

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Kolay gelsin kardeş.

hallettik. daha iyi bir conta taktık. servisinde orjinali yoktu. usta birde bir yapışkan siyah madde sürdü. arabayı biraz çalıştırdık, yağ akıtmadı. inşALLAh halloldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Peki dizel sesi ne durumda??

8:)

hee onu söylemeyi unuttum. iticilerden dedi ustam. rolanti biraz yüksekti, rolantiyi kıstı, nerdeyse komple kesildi dizel sesi  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Toptan teşekkürler beyler.setvisinde lantisin orjinal contası yokmuş.benim sanayideki ustam,servistekilerden daha güvenilir geliyor işçilik yönünden. :P

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

up yapmak gibi anlaşılmasın da, ustam 5-6 binde değiştirmen lazım dedi yağını. 10.000 km sonra yağ değişimi ancak sıfır arabalarda mümkün dedi. sıfır dışındaki mazdalarda yağ 5-6 bin sonra biter dedi.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

up yapmak gibi anlaşılmasın da, ustam 5-6 binde değiştirmen lazım dedi yağını. 10.000 km sonra yağ değişimi ancak sıfır arabalarda mümkün dedi. sıfır dışındaki mazdalarda yağ 5-6 bin sonra biter dedi.  :)

Her zaman yağı erken değiştirmek iyidir... Ancak bu erken değiştirmeye mecburen yol açan şeylerin başında da yağ yakma/eksiltme vs. gelmektedir.

Üstten egzantrikli motorların doğası gereği zaten bir miktar yağ eksiltmektedir, buna yağ yakma faktörü de eklenirse erken değiştirmek kaçınılmaz olur. Ya da; yağ ilave etmek gerekir.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...