Jump to content

Tampon Yardım Görüşleriniz Önemli !!

Son Irlandalı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bence ek iyi ama yollar biliyorsun berbat.

Senin gönderdiğin kadar iddialı değil ama EZ lip te Mazda lipleri var, plastik fitil gibi lipler..78 USD ye geliyor, bende alacağım sanırım 40 lıklardan sonra otoparklarda ve tümseklerde bende sıkıntı yaşıyorum çünkü..

Tüm Mazda lipleri: http://ezlip.com/mazda.html

BK için: http://imageshack.us/m/863/2189/mazda13.jpg ve http://img714.imageshack.us/img714/7417/mazda15.jpg

Bu ez lipi biliyorum ama yeteri kadar görsellik katmıyo şahsi görüşüm ama bizim yollarımızda en mantıklısıda bu yumuşak süngerimsi bir malzemeden yapılmış eğer fotodaki lipi yaptırmazsam kesinlikle düşünücem. Teşekkürler :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ez lipi biliyorum ama yeteri kadar görsellik katmıyo şahsi görüşüm ama bizim yollarımızda en mantıklısıda bu yumuşak süngerimsi bir malzemeden yapılmış eğer fotodaki lipi yaptırmazsam kesinlikle düşünücem. Teşekkürler :hi:

Evet haklısın, görsellik ve yollara uygunluğu konusunda :)

Rica ederim, ne demek..Zaten Mazda az TR de, bir de gönül verip Mazda yapan az kişileriz birbirimizle paylaşalım her şeyi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bence çok  tatlı durur ama herkesin dediği gibi yollar biraz sıkıntılı olur gibi duruyor :) onu halledersen buluşmada görmek isterim canlısını  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten senin araba hakikaten mükemmel bu hali ile..

Buluşmada sana özel bi teklifim olucak, şu an bir proje halindeyim senle daha da keyifli hale geleceğine inanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardesim bugun benim ebayda ki siparislere bakarken eski aldiklarima baktim oradan tampon parcalarina felan derken senin yaptirmak istedigin geldi aklima, girmisken ona da bakayim dedim. Tamponun kendisi 89,99 dolar shipping 70 dolar toplam yaklasik 160 dolara geliyor. 160 dolarda yaklasik 290 tl. Hadi en kotu ihtimalle 300 tl'ye tam olarak istedigin urun gumruk vs sikintisi olmadan kapina kadar gelecek. 500 tl ye sifirdan yaptirmaya ugrasmayi bence tekrar bi degerlendir derim.

http://www.ebay.com/itm/10-11-Mazda-3-4-5dr-K-Style-Front-Bumper-Lip-ABS-/370573275698?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMazda%7CModel%3A3&vxp=mtr&hash=item5647e37232

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honuu abi ben hic dikkat etmemistim bu lipin ebay de oldugunu ilk arabayi aldigimda senin ekler icin bakmistim ebay e birdahada hic bakmamistim valla ne kadar tesekkur etsem azdir. :egy: :egy: :tey::hi: 89 dolar oldugu icin gumrukte takilmaz herhalde dimi hic yurtdisindan alisveris yapmadigim icin bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben dort parcayi tek seferde siparis etmistim takilmamisti, senin ki tek parca ve gumruk mevzuatina gore limitin altinda urun tutari; yani takilmamasi lazim. Ola ki takildi ve seni gumruge cagirdilar (izmirde bayrakli ptt subesiydi, istanbulda neresidir bilmiyorum), normal proseduru uygulayip malzemeyi gumrukten aliyorsun ve olay bitiyor. Normal prosedur: kredi kartinin banka onayli ekstresi (hic bir banka senin kredi kartinin ekstresini cikti olarak sana verip onaylamiyor, bizim sizin ekstrenizi gormeye yetkimiz yok diyorlar, sen ekstrenin bir ciktisini alip bankaya gidiyorsun ve durumu izah edip onaylatip aliyorsun, bir diger islemde paypal odeme sayfanin ciktisini aliyorsun ve gumruge gidiyorsun. Gumrukteki gorevliye durumu soyleyip belgeleri veriyorsun ve 3 tl verip malzemeyi aliyorsun. Bu kadar.

Basina gelebilecek en kotu sey malzemenin egri bugru gelmesi. Benimkiler sekil olarak duzgun fakat montaja uygun olmayacak kadar egriydi, sicak hava tabancasiyla duzelterek monte ettim. Bu konuyu saticiyla mesajlasip urunun gercek fotograflarini ve kargo icin paketlenmis halinin gotograflarini isteyerek bertaraf edebilirsin, ders almak icin benim yasadiklarimi yasamana gerek kalmasin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

kardeşim bende yakında ebaydeki bu kullanıcıdan hem ön hem arka lip alıcam.. bende honuu abide görüp beğenmiştim.. daha önce konuşmuştum bayaa çok yardımı oldu bana.. benim lipler biraz farklı 4 parça olarak gelicek.. fiyatıda kargoyla beraber 270 $ bende korkuyorum gümrükte takılmasından ama faturada düşük gösterme yada gift etiketi yapıştırma gibi durumlar söz konusu.. lipleri almadan önce illaki bi konuşalım.. beraber alırız illaki bi artısı olur bize..  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...