Jump to content

Oto Alarm Tavsiyeleriniz

ferdist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Linki kısaltıp vereydin iyiydi...

:)

Hayırlı olsun, alarmını kullanmak nasip olmaz inşallah...

:nazar:

teşekkür ederim.. sustalıyı kullanmak nasip olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Celaleddin

3

• domestos

8

• Kadirx

13

• ferdist

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sipariş neden verdin onu anlamadım dediğim fiyat fazla falanmıydı? Piyasaya hiç bakmadık tanıdıkdan aldım fiyatı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sipariş neden verdin onu anlamadım dediğim fiyat fazla falanmıydı? Piyasaya hiç bakmadık tanıdıkdan aldım fiyatı

yok fazla değildi. öyle bakıyodum internetten, dedim sustalı olsun falan bi de baktım almışım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, bağlantı şemasında gösteriliyor. Her alarmın bağlantısı aşağı yukarı aynı ama kablo renkleri farklı bu yüzden şemayıda koyarsanız yardımcı olmaya çalışalım inş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha ürünüm gelmedi. internetten aldım. istanbul içi ama malesef daha kargoya bile verilmedi. geçen kayseriden bi ürün aldım bir buçuk günde geldi. gene  başka bi ürün arabamla 20 dk lık mesafeden 3 günde anca geldi kargoyla. bu aynı şehirdeki kaplumbağa yavaşlığı nedir anlamadım gitti.

bu gecikme devam ederse iptal edicem siparişi. gelirse de size danışırım. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün taktırdım alarmımı  kadir kardeşim sağolsun. çok yardımcı oldu. ümraniyede buluşup, hem alarmı taktırdık hem de muhabbet ettik. güzel bir gündü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BUGÜN TAKTIRDIM ALARMIMI :) KADİR KARDEŞİM SAĞOLSUN. ÇOK YARDIMCI OLDU. ÜMRANİYEDE BULUŞUP, HEM ALARMI TAKTIRDIK HEM DE MUHABBET ETTİK. GÜZEL BİR GÜNDÜ.

Güle güle kullanın...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Sorumu tekrarlamak istiyorum abi sürücü kapısına motor takıldı mı ekstra olarak?

alarm yokken eğer anahtarınız aracınızı sağ-sol ve bagajdan kilitliyebiliyorsa kapılara motor takılmıyor. benim aracı bagajdan bile kilitleyebiliyorum ben. o yüzden motor akılmadı.

Ama cuk cuk yapmıyo Oğuzhan benimkisi. :))) keşke öyle olsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yokmu cukcukta bir gelişme ben alarm alıcam sırf bu yüzden bekliyorum araştırıyorum halen :)

:D ben bulamadım oğuzhan. Ama kadirin alarm takan arkadaşı bakıyordu. Bi ses çıkmadığına göre o da bulamadı. Yoksa kadir söylerdi hemen bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

H

Evet aranan cuk cuk bulundu yarın müsait olursam montajını yapacağım :)

Hadi göz(ümüz)ün aydın :) nerden nasıl buldun? alarm komple mi değişiyor yoksa siren mi değişiyor? bilglendir bizi oğuzhan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...