Jump to content

Sol ön amortisör

creative16
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende aracımın ön amortisörlerini yeni değiştirdim monroe marka tanesine 150tl verdim tavsiye ederim ama benim solda sola direksiyonu kırdığımda tık diye bi ses geliyo her zaman değil ama rot balansçı helezon atlıyo dedi daha önce başına böyle bi olay gelen var mı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef amortisör sorunumuz devam ediyor ford icin üretilmiş hicbir marka amortisör uymadi aracima artik netten bakip bulup alacağız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisten orijinal alsanız ne tutuyor?

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Evet servisten orjinalini almak en doğrusu olacak sanırım. Ancak muhtemel fiyatı 280 tl civari tanesi bakacaz artik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim amortisörler kitledi. Sağa sola baktık 180 tl den 300 tl'ye kadar fiyat aldım.İstanbul Ankara izmir adapazarı  speddy monroe ye 220tl dedi her neyse. İzmit sanayi de esnaf olan bir abimize sorduk bunların tamiri var mı diye? O da bize lider amortisörü tavsiye etti. Diğerleriyle sıkıntı olmuş. Ön amortisörlerin tamirine 100 tl verdim. 2 adette körük aldım güven oto dan 25 tl. 1 yıl garantili toplam maliyet 125 tl. Adapazarı na dönerken de 170-180 ile köprülerden atladım. araba yer ile temas ettiğinde sağ sol yapmıyor. Ses te yok. Ben işi böyle hallettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

selamlar. 98 626 yeni aldım ama kabin içinde plastik aksamdan gelen seslerden durulmuyor. ustaya baktırdım ön amortisörler hiç esnemiyor dedi ve gerçekten esnemiyor. oysaki daha 1 yıl önce değiştirilmiş ve KYB gazlı sistem. bunu yağlıya çevirirsek plastik aksamından gelen sesler ve araçtaki sarsıntı %50-60 oranında azalır dedi. araştırmalarımda yağlı amortisör bulamadım. hep gazlı çıkıyor. daha bir yıllık amortisör arızalanmış mıdır acaba? yeni amortisör alsam(gazlı) sorun çözülebilir mi? önerilerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...