Jump to content

Mazda3 Spoiler Jant Yay Filtre Yapmak İstiyorum

ilhankocak91
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

honuuu yazmış gerçi önerisini ama ben lip konusunda EZ Lip taraftarıyım. USA firması.

Neden derseniz bir kere esnek, kapı fitiline benzeyen bir malzemenin daha sertini ve daha esneğini düşünün. Ayrıca side skirt ve arka tampon lipi olarakta ürünleri mevcut.

http://ezlip.com/'dan bakabilirsiniz. USA fiyatı 30 USD. Shipping i kendiniz de halledebilirsiniz, oradan gelecek tanıdık varsa çantasına bile atsa olur, kıvrılabiliyor esnek olduğu için.

Mazda için örneklere de buradan bakabilirsiniz fakat BL kasa için uygulama yok, BK 4ever diyerek ayrımcılık yapıyım ki Onur Demirel de buraya gelsin :)http://ezlip.com/mazda.html

Umarım faydalı olmuşumdur.

Aynen çok yardımcı oldu teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 132
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

18

• EfeAksoy

14

• ilhankocak91

34

• murat2580

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Taktıktan sonra benzin yakışım feci artti sesi o kadar tatlı ki duycam diye basıp duruyorum :)

Filtrenin fotoğrafını koyabilirmisiniz kaputun içindeki yerini görelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taktıktan sonra benzin yakışım feci artti sesi o kadar tatlı ki duycam diye basıp duruyorum :)

Şehir içi kısa mesafeler için hoş bir modifiye olur fakat uzun yolda kafa ütülüyor bu meret:) bu aklıma gelince vazcaydım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aracıma 225/45/18 jant lastik taktım henüz yay takmadım ama bakalım en kısa zamanda yay takacagım bu arada aracıma kumandalı eksoz taktırdım araç hb oldugundan eksoz arka kapı altında oldugundan çok rahatsız ediyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aracıma 225/45/18 jant lastik taktım henüz yay takmadım ama bakalım en kısa zamanda yay takacagım bu arada aracıma kumandalı egzoz taktırdım araç hb oldugundan egzoz arka kapı altında oldugundan çok rahatsız ediyor

Sürtme durumu nasıl acaba???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu an yay yok ve sürtmede dolayısıyla olmuyor ama yan rüzgarlardan çok etkileniyor

Yan rüzgardan etkilenmesi icin yerden baya yükselmesi lazim o kadar fark ediyormu ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aracıma 225/45/18 jant lastik taktım henüz yay takmadım ama bakalım en kısa zamanda yay takacagım bu arada aracıma kumandalı egzoz taktırdım araç hb oldugundan egzoz arka kapı altında oldugundan çok rahatsız ediyor

Çıkardığı ses mi, yoksa mevcut oluşan görüntüsü mü rahatsız ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yan rüzgardan etkilenmesi icin yerden baya yükselmesi lazim o kadar fark ediyormu ???

standart lastik ve jant 18" olanla degişti ve yükseldi gibi geldi bana araç ve kalkışlarda bayagı  hissettiriyor zorlandıgını aynı araçtan 2010 model orjinal araca bindigimde fark ediyorum kalkıştaki zorlanmayı ve sanki yükseldi gibi geldi bana araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkardığı ses mi, yoksa mevcut oluşan görüntüsü mü rahatsız ediyor.

çıkardıgı ses rahatsız ediyor ben bu şekilde beklemiyordum resmen arka koltukta eksoz sesi var görüntü olarak memnunum o ayrı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım söktürecegim üzerindekini ve daha düzgün profesyonelce bir şeyler taktıracagım almayı düşünen varsa uygun fiyata verebilirim 10 günlük kullanılmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

standart lastik ve jant 18" olanla degişti ve yükseldi gibi geldi bana araç ve kalkışlarda bayagı  hissettiriyor zorlandıgını aynı araçtan 2010 model orjinal araca bindigimde fark ediyorum kalkıştaki zorlanmayı ve sanki yükseldi gibi geldi bana araç

Performans kaybını göze aldım zaten ama aracın farkedilir şekilde yükselmesini beklemiyordum açıkçası, neyse taktırınca göreceğiz artık, tesekkurler :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Performans kaybını göze aldım zaten ama aracın farkedilir şekilde yükselmesini beklemiyordum açıkçası, neyse taktırınca göreceğiz artık, tesekkurler :hi:

bir bakıma iyide olabilir mazda yetkili serviste eibach yaylara 383 tl dediler bu yaylar alınıp takılırsa eminim araç daha güzel olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir bakıma iyide olabilir mazda yetkili serviste eibach yaylara 383 tl dediler bu yaylar alınıp takılırsa eminim araç daha güzel olur

Forum genelinde deneyenler 18 inc 225 taban ve yay kombinasyonunda ofset degerine göre değişkenlik göstersede genellikle çamurluklara sürteceğini söylüyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu an aracın yanına gidip lastikle çamurluklar arasındaki en yakın yeri ve yerden aracın yere en yakın yerin ölçülerini alıp yazayım ona göre karar verin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şu an aracın yanına gidip lastikle çamurluklar arasındaki en yakın yeri ve yerden aracın yere en yakın yerin ölçülerini alıp yazayım ona göre karar verin

Tesekkurler; Lastik camurluk arası benim icin referans olacak ama aracın yerden olan yüksekliği benimkine uymayacak çünkü bende marşpiyel ve kopmle lip kit var :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...