Jump to content

Temiz Bir Mazda3 Arıyorum (2004 - 2008)

mazuda

Tavsiye Edilen Mesajlar

ilginiz için bende teşekkür ederim. ben sedan arıyorum hatta kırmızı sedan bulursam dünyanın en mutlusu ben olurum sanırım ben aralık-ocak ayından beri sürekli takip ediyorum mazda-3 piyasasını gerçekten o zamandan bugüne çok uçtu fiyatlar.. aracımı daha bu hafta sattım böyle giderse birkaç ay dişimi sıkıp bayram sonunu bekleyeceğim sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kirmizi benim tarzım değil, bordo yada koyu kırmızı guzelde , genelde cok acık kırmızı renkler,

ben sampanyanın hastasıyım.

zevk meselesi neticede,tartisilmaz.

valiz ıvır zıvır  tasıyacaksan ok sedan mantıklı.

ama hatchback cok spor duruyor.

yinede manuele binerim diyorsan , rengi ve sedanı dert etmezsen , mutlaka yukarı linkteki aracı gor, icine girince kokusu, on konsolun parlak siyah rengi, krem dosemeleri cok guzel.

oto olsaydı 29 deseler yine alırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende gümüş gri 2004 dynamic sedan var. ilk sahibinden. bütün geçmişi servisimizde.

112bin km de. tüm bakımları nizami ve tek parça sürtmeden dolayı lokal boya var.

25e vereceğim. ilgilenirseniz haberleşelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende gümüş gri 2004 dynamic sedan var. ilk sahibinden. bütün geçmişi servisimizde.

112bin km de. tüm bakımları nizami ve tek parça sürtmeden dolayı lokal boya var.

25e vereceğim. ilgilenirseniz haberleşelim.

Okan bey ilgi alakanız için teşekkür ederim. sağolun 2006'nın altına bakmıyorum açıkcası

birazda piyasanın normale dönmesini bekleyeceğim biraz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin bende mazda 3 bakıyorum uzun süredir ama ne yazıkki 1-1,5 aydır ne oldu anlamadım özellikle mazda-3 piyasası acayip derecede fırladı 2005-2006 dinamik modeller 25-27 arası gezerken bu rakam 29-30 oldu sanırım biraz daha bekleyeceğim gönlümdeki mazda için ya da öteleyeceğim hiç istemesemde kısmet diyelim

Düşünürseniz bizde 2005 mazda 3 Dynamic Sedan var. Fiyatıda 25.900TL inceliyebilirsiniz.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar son bir ay içinde gözle görülür bir şekilde arttı... Geçenlerde Mazda 3 Dynamic sedan AT baktım, 2006 model her tarafı çiziklerle dolu, iç kozmetiği yıpranmış 168 bin kmde, kapıları boyanmış ve alt taraflarda sürtmelerden dolayı ezikler var...

26 bin Tl fiyat isteniyor, haaa satılır mı bilemem ama piyasa yüksek gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...