Jump to content

Polen Filtresi

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Gerçekten meşakkatli işmiş Mazda3 te değiştirmek.

dekoratif çıtayı söktükten sonra torpidoyu tutan 2 civata var söküp kucaklıyosun sonra 2 büklüm halde girişiyon filtre olan kısma :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 116
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

10

• abo3621

14

• M.E.G

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

dekoratif çıtayı söktükten sonra torpidoyu tutan 2 civata var söküp kucaklıyosun sonra 2 büklüm halde girişiyon filtre olan kısma :D :D :D

Sadece o kısım sokuluyorsa kolay iş :D halledecez artık bırde bunun ıcın servıse bayılmaya gerek yok otostart.com da 37 ytl alır hallederız arıtık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu polen filtresine torpido bölmesi sökülerek ulaşılıyor. Şimdi ben bakımlarda hiç oranın söküldüğünü görmedim, büyük olasılıkla değişmedi benimki. Kaç km'de değiştirmek gerekiyor acaba. Araba şu anda yaklaşık 50000 km'de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

polen filtresi uzun süre kaldığında bakteri oluşumuna(üzerinde biriken toz vs. nedeni ile) sebep olduğundan 20 hadi en geç 30 bin civarları değiştirilmesi tavsiye ediliyor. Bende 40 bin civarları değiştirdim, üzerinde benden başka her şey vardı, torpidoyu sökmeden 10 dakikada değiştirdiler, hatta aradan dalgada geçtiler kendileri ile, eskiden birde torpidonun orayı çıkartıyorduk, az çıtayı kımadık diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Focuslarda 40 TL yanlış hatırlamıyorsam.Bizimkilerin o kadar pahalı olacağını sanmıyorum.

Focus ile aynı filitre değil :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...