Jump to content

Polen Filtresi

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest furkan5298

Fıratın Mazda3 ü hallettik Hatta bugün dönüşte yolda kalacaktık nerdeyse.. Hani bi konu vardı benzin ışığı yandıktan sonra araba ne kadar gider diye..  sanayiye geldiğimizde yanıyordu... Dönüşte de yol bilgisayarında kalan yol bilgisine güvenerek yola devam ettik sanayiden çıktığımızda kalan km için 32 gösteriyordu.. Trafiğe kaldık ilk benzinliğe girdiğimizde kalan km 2 yi gösteriyordu  :tey:

Bu tartışmaya da son noktayı koymuş olduk..

Öyle benzin lambasıyla yol bilgisayarıyla ne uğraşıyorsunuz???sürekli dolu gezin azaldıkça doldurun benden size tavsiye O0 benim arabanın benzin lambasının yanıp yanmadığını inan bilmiyorum çünkü lamba yanacak kadar depo azalmadı... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 116
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

10

• abo3621

14

• M.E.G

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Öyle benzin lambasıyla yol bilgisayarıyla ne uğraşıyorsunuz???sürekli dolu gezin azaldıkça doldurun benden size tavsiye O0 benim arabanın benzin lambasının yanıp yanmadığını inan bilmiyorum çünkü lamba yanacak kadar depo azalmadı... :)

Sürekli şehir içindeysen problem yok ama benim gibi şehirlerarası yola çıkıyosan ve "PO almam, Alpet dandik, ıvır ottan, zıvır b.ktan" diye seçici davranıyosan ışığın yanmasını bırak, yolda bile kalabiliyosun Furkan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Eyvallah İlhan abiciğim :)Biran abiğim valla mazda3e bırak normal benzini jet benzinide koysan yürümez ve yanlamaz :)o benzini benim 330a koymak lazım  :D Okan dediğn gibi benzinde bende seçiciyimdir :) bp yada opet kullanıyorum uzun yoldada aldığım yerler belli yazlık güzegahımda belli zaten Akçay... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tmm işte senda uzun yol rotası da belli, kendi açımdan konuşuyorum, iş nedeniyle hiç bilmediğim yerlere gidiyorum bazen, mesela Denizli - Muğla yolunda 50-60 km boyunca 1 tane bile benzinci yokmuş dağ yollarında, gerçi yolda kalmadım ama yine de hafif yusuf yusuf oluyo insan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sürekli şehir içindeysen problem yok ama benim gibi şehirlerarası yola çıkıyosan ve "PO almam, Alpet dandik, ıvır ottan, zıvır b.ktan" diye seçici davranıyosan ışığın yanmasını bırak, yolda bile kalabiliyosun Furkan :D

po kesinlikle yaramıyor at arabası gibi oluyor ordan alınca
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Shell den başkasından benzin almam. V-Power çıktığından beri başka benzin kullanmıyorum.

ODTÜ de tüm benzin istasyonlarından numuneler alıp inceleyen birimde bir arkadaşım vardı. O bana şehir içindeki en iyi numunelerin adresini bile vermişti ben de Maltepe çevresindeki 1-2 Shell i belleyip oradan alırım yıllardır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

furkan araba bizim değildi ;) Zaten fırat da 50 - 50 alıyor bittikçe.. ışığı yanar arasıra.. zaten şanzımanı kayık bora 400.000 tl yakıyordu :tey:

cumaya bora çıkacak inş. servisten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Furkancım canım kardeşim biz memuruz aylık 20 ytl lik benzinle idare ediyoruz,İnşallah Arap bir akrabandan miras düşmüş sana diye bir haber gelirse  ;D valla bende o ışığı hiç görmeyecem hatta iptal ettirecem hiç yanmasın  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu polen filtresi kaç kmde bir değişiyor?

Bende eskiden fabia vardı, her 15bin bakımında değişirdi.

Hatta ben havalandırmayı ve klimayı sürekli kullandığımdan bazen az üflemeye başlayınca gider değiştirtirdim.

(Ancak onun polen filtresi 30ytl gibi bir rakamdı) :)

Benim mazdanın 1 yılı doldu kmsi de 9bin oldu, bakımda polen filtresine bakan bile olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...