Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Walla ben aracımı 2012 mirai sedan otm 31.5.2012 tarihinde 52bin tl ye satın aldım. Yeni Mazda 3 sedan da ise kasanın yenilenmesi, üzerine tabiki skyactive 6 ileri otm şanzıman, +15 bg ve + 10 nm tork, yajıt sarfiyatında ciddi bir düşüş, istop, e loop, ön konsolda yenilikler  (lcd ekran, head up display) orta konsolda button, sinyaller aynada,  ön park sensörü, geri görüş kamerası, çift egzoz çıkışı ve yanılmıyorsam krom egzoz ucu (hatırlayabildiğim yenilikler bunlar) var. Bunlar 10 bin tl etse + bir 3-5 bin de "premium olacağız" fiyatı eklenirse ben power 1.6 otm sedan için 65-67 bin tl arası tahmin ediyorum.

Ancak 62-63 bin tl olursa yok satar. Reno captur denen garabetin 52 bin tl olduğunu düşünürsek çok da hayalci olmamak gerek....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Walla ben aracımı 2012 mirai sedan otm 31.5.2012 tarihinde 52bin tl ye satın aldım. Yeni Mazda 3 sedan da ise kasanın yenilenmesi, üzerine tabiki skyactive 6 ileri otm şanzıman, +15 bg ve + 10 nm tork, yajıt sarfiyatında ciddi bir düşüş, istop, e loop, ön konsolda yenilikler  (lcd ekran, head up display) orta konsolda button, sinyaller aynada,  ön park sensörü, geri görüş kamerası, çift egzoz çıkışı ve yanılmıyorsam krom egzoz ucu (hatırlayabildiğim yenilikler bunlar) var. Bunlar 10 bin tl etse + bir 3-5 bin de "premium olacağız" fiyatı eklenirse ben power 1.6 otm sedan için 65-67 bin tl arası tahmin ediyorum.

Ancak 62-63 bin tl olursa yok satar. Reno captur denen garabetin 52 bin tl olduğunu düşünürsek çok da hayalci olmamak gerek....

31.5.2013 pardon :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ucuza araba satmayacağız sözünü hatırlatarak, 70 bin Te Le'den aşağı olmaz diyorum...

8)

Veli Bey tamam Yeni M3 güzel araba ancak 70 tl fiyat olursa o zaman gerçekten "yok satar"  :D CX5 al daha ii :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cx 5 in donanımına baktımda reflex ve power arasında (4x2 ve 4x4 ü farkınıda unutmazsak) 21 bin tl fark var. M3 powerı ile cx5 powerı aynı donanımsa eğer 70 bin tl  bile zor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

size mazda3ün net fiyatını birkaç matematik işlemi ile çıkaracağım mazda6 üzerinden giderek !! :D son rötüşları yapıyorum, yarın teorik işlemlerimi paylaşacağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı gördüm, güncel kasanın üst donanım + otomatik versiyonu 56 civarında olduğuna, göre

yeni kasada bose + deri döşeme gibi extralarla 60 civarı bir fiyat makuldur. Üzeri her kuruşta araç yine biz fanatiklerine satar:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lansmanda tanıtılan aracın motoru yanlış hatırlamıyorsam 2.2 idi. 2.2 ve 2.0 cc altındaki motorlara çift egzoz koyacaklarını, pek sanmıyorum.

Fiyat olarak da dizel modelde, donanım ve opsiyonlarla fiyatı 75-77 bin lirayı bulur bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurt dışında satışa çıkınca ordaki cx-5 ile farkını oranlar aşağı yukarı fiyatını tespit ederiz... Bence Honda Civic den 2bin tl den fazla  pahalı olmamalı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence her türlü 2 egzostlu olacak çünkü header , skyactivin bir parçası ve header 2 egzostlu olmalı  :) skyactiv motorun ısısından kurtulmak  için 2 egzost gerekir gibi 1.5 içinde olsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne yazık ki mazda şu anda uzay mekiği getirse volvo v40, mercedes A, bmw 1, audi 3 ile yarışacak durumda değil. mazda 3 ün ilk etap rakipleri toyota, honda belki golf olmalı burada. dolayısıyla da fiyat olarak bunlarla kıyaslamalı mazda kendisini. full otomatik paket 56-62 aralığında olmalı ki satabilsin neticede 62 ye sportage ix35 gibi suv alınabiliyor. buda matematikçi olarak benim yorumum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne yazık ki mazda şu anda uzay mekiği getirse volvo v40, mercedes A, bmw 1, audi 3 ile yarışacak durumda değil. mazda 3 ün ilk etap rakipleri toyota, honda belki golf olmalı burada. dolayısıyla da fiyat olarak bunlarla kıyaslamalı mazda kendisini. full otomatik paket 56-62 aralığında olmalı ki satabilsin neticede 62 ye sportage ix35 gibi suv alınabiliyor. buda matematikçi olarak benim yorumum

Hocam yorumunuzdan şuanki M3 toyota,honda ve golften düşük klas bir araçmışta, öncelikle onlara rakip olabilir diye anlaşılıyor ki katılmıyorum şuanki kasa m3 zaten onların rakibi. Ayrıca BMV 1,mersedes a ve audi 3 ün ne gibi özelikleri Mazda dan üstün onuda belirtirseniz biz de öğreniriz. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler İlhan, bende ilgili resimleri arıyordum nette, aşağıda güzel mazda3 resimleri ve tanıtımdan görüntüler var...

http://www.aracmagazin.com/galeri/yeni-mazda-3-20-1.html

Emre'cim sana da çok teşekkürler. Benim makine ile bayağı çok ve güzel kareler yakalamışsın. Genelde hep ben fotoğraf ve video çektiğim için, fotoğraflarda da, videolarda da yer alamıyorum. Birde olup biteni kaçırıyorum. Sağolasın sayende hem gösteriyi izleme, hemde aracı inceleme fırsatı buldum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3'ün audi bmw mercedesten eksiği yok fazlası var.  mekanik olarak özellikle çok daha üstün.  artık bmw mercedes vs. gibi markaların fiyatı düşürmek için neler yaptığını bizim halk pek bilmez. fakat duydukça şaşırırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...